כללי עזרה בהכנת לוגו

• הוסף לסימניות
כמובן שמה שכתוב פה, שלא יצא. אני סומכת עליכם.

הבוס ביקש ממני להכין איזה לוגו שהוא דיסק עם כתר למעלה. הכיתוב שלא יהיה בתוך הדיק.
לכאורה זה נורא פשוט, אבל הייתי רוצה להכין חוץ מהפשט הזה, רעיון נוסף. בינתיים מה שלא הכינו לו, הוא לא אהב [ודי הרבה גרפיקאים ניסו].

מישהו יכול לתת לי איזה כיוון אולי?

מדובר בחברה שמפיקה ומפיצה ומשווקת מוזיקה חסידית.

• הוסף לסימניות
אם יש אפשרות לראות מה שהגרפיקאים עשו, והבוס לא היה מרוצה מהם.
נוכל להבין (אולי) מה שצריכים, ועל איזה כיוון לחשוב.

• הוסף לסימניות
הנה דוגמא למשל בגב העטיפה של דיסק שעיצבתי יש את הלוגו. בינתיים הוא משתמש בזה אבל לא אוהב. הכנתי לו גם משהו אבל הוא גם לא אהב. תקופה ארוכה רצה לוגו עם גביע אבל סוף סוף הסכים להפרד מהרעיון.

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 70.5 · צפיות: 39
  • logo freehand.pdf
    KB 116.4 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
גינגית,

קודם כל, העטיפה מאוד יפה, בלי קשר ללוגו.

עכשיו לגבי הלוגו:

שאלה מס' 1: מה רע בלחיים עם גביע? האם יש סיבה סבירה לשנות זאת?

לוגו לא חייב לכלול ציור פיגורטיבי של המוצר, יכול ללכת על אוירה -
מוזיקה חסידית, לחיים, ריקודים, שמח, טוב על הלב - דוקא כוס לחיים די מסתדרת עם זה.
במיוחד אם מוציאים את הכוס מהעיגול החונק הזה, נותנים לה קצת חיות, קצת אלכסון, וכמה טיפות שעפות מהכוס

שאלה מס' 2: מה הרעיון של דיסק עם כתר?

מה זה בא לבטא?
מה הוא רוצה להעביר בזה?

אם תוכלי לענות על השאלות הללו, אפשר להתקדם מפה.

• הוסף לסימניות
הסתכלת בדוגמא שצירפתי כ Pdf? יש דוגמא נוספת שצירפתי
אני אישית לא אוהבת את הגביע מהסיבה שהוא מסממל אירועי שמחות ולא דווקא מהות של מוזיקה. אבל זה טעם אישי. הוא הציע את הרעיון שלצהדיסק עם הכתר להביע כאילו "מלך המוזיקה" או משהו כזה.

תסתכלי גם על הpdf המצורף.

• הוסף לסימניות
אגב, היה גם לוגו למוזיקות מחו"ל, ששם הגביע היה בנטיה ואת זה הוא גם לא אהב.
הוא צייר לי משהו כזה פחות או יותא

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    1.jpg
    KB 137.8 · צפיות: 33
  • הוסף לסימניות
אגב, זה כמובן סתם שרטוט של הרעיון, לא הביצוע שארצה שיהיה.

• הוסף לסימניות
מה דעתך על כתר תלת מימד שיושב על הדיסק באלכסון?
אין לי ידע בתוכנות תלת מימד אבל באילוסטרייטור יש אפקט תלת מימד בסיסי ודי נחמד.

• הוסף לסימניות
מה דעתך על סיגנון כזה

• הוסף לסימניות
רעיון חמוד!
אבל בנוסף אני צריכה עוד רעיונות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה