עזרה בהכנת מבחן בפרמייר!

• הוסף לסימניות
שלום!
אני צריכה לבחון תלמידות בפרמייר,
ואין לי שום רעיון איך לעשות זאת.
יש רעיונות?
דוגמאות?
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
לתת להן לעשות מצגת עם שיר וקטעי וידאו שאת מביאה.

(אולי לתת להן חובה להשתמש בכלים או באפקטים מסויימים שאת כותבת)

• הוסף לסימניות
אולי תצלמי קטע קטן מכל מיני זוויות ושהם יערכו את זה בצורה הטובה ביותר....
אנחנו לדוג' קיבלנו פעם לשיעורי בית קטע קצר של אשה שנכנסת לחדר. מתיישבת על הכסא. מוזגת לעצמה כוס מים ושותה. הקטע הזה צולם מכל מיני זוויות ובכל מיני גדלים והיינו צריכות לערוך את זה בצורה שתהייה הכי חלקה לעין.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תודה לכל העוזרים!
הרעיון של להסריט זוויות שונות וגדלים שונים מעולה!
נראה לי זה מה שאעשה!
תודה רבה!

יש רעיונות למשהו בכתב?

• הוסף לסימניות
היי
אם את לא רוצה להתאמץ ולהסריט (התקלקלתי...) תוכלי לארגן חומרי גלם יפים ולתת להן לערוך קליפ קצר
יש לי שיר עירה מהמם שאני נותנת כמבחן+חומרים יחודיים (לא לופים, נוף , כמובן), בד"כ מדגישה גם ליוי טיפוגרפי שזה דבר שתלמידות פחות שמות לב אליו ודווקא חשוב בתוצר
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אני עורכת מבחן כדי לבדוק את השליטה של התלמידות בכלים השונים, ובכל האופציות.
לכן אני נותנת תרגיל מודרך אבל בלי לגלות את שמות האפקטים ואת הערכים, אלא רק את השלבים בכלליות. הן צריכות לבצע את זה בשיעור בלי מחברת, כמובן.
אני משתדלת לבנות קליפ מחומר איכותי ועם מסר, כדי שהתוצאה תהיה מתאימה לתיק עבודות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה