עזרה עזרה בהכנת עבודה בוורד

• הוסף לסימניות
יש לי עבודה שצריך לגמור אותה הלילה ופשוט נתקעתי ולא מצליח להתקדם
מי יכול לעזור לי ????

צריך מישהו שמכיר את וורד היטב

תודה

• הוסף לסימניות
יש לי עבודה שצריך לגמור אותה הלילה ופשוט נתקעתי ולא מצליח להתקדם
מי יכול לעזור לי ????

צריך מישהו שמכיר את וורד היטב

תודה
חכמת ההמונים מתבססת על הצגת בעיה בפני הציבור ומתן אפשרות להגיב בהתאם.
או כמו שאומרת רוז: 'אל תשאל בשביל לשאול - תשאל בשביל לקבל מענה'.

• הוסף לסימניות
חכמת ההמונים מתבססת על הצגת בעיה בפני הציבור ומתן אפשרות להגיב בהתאם.
או כמו שאומרת רוז: 'אל תשאל בשביל לשאול - תשאל בשביל לקבל מענה'.
אז ככה.... זה לא משהו שיבינו על ידי הסברה זה משהו שפשוט צריך לראות בעיניים וכל מי שמתמצא בוורד מעבר להקלדות יידע לפתור את זה

אה ואגב.... עדיין לא הסתדרתי עם זה.....

• הוסף לסימניות
מי שמתמצא בוורד מעבר להקלדות
תודה לה' אני בהחלט עונה להגדרה הזו, אך לא מעוניין למסור פרטי קשר מחוץ לפרוג.
כך שאם היה פה פירוט, בשמחה הייתי עוזר.

אבל הי - יש פה יהודים טובים אחרים שיעזרו לך בשמחה!

• הוסף לסימניות
@אין דופי
@יעקב אהרן רויד
@צפוני אבוד

תודה על נכונותכם לעזור לי כפי שאמרתי הייתי צריך להגיש את זה היום בבוקר ב''ה יהודי יקר עזר לי להשלים את העבודה בחלק שנתקעתי
והגשתי את זה מוכן.

תודה לכולכם על הנכונות לעזור !!!! (y):)

• הוסף לסימניות
אני צריך עזרה בוורד מנסה להדביק טקסט על תמונה שהדבקתי על וורד ולא מצליח להדביק הצורה שייראה יפה
מישהו יכול לעזור לי ?

תודה מראש
72.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה