עזרה בהכנת תחפושת

• הוסף לסימניות
השנה בעה נחפש את התאומים לקוקה קולה ולפפסי.
מצאתי השראה בקצים המצורפים
אולי תדעו לכוון אותי איך ליצור את התחפושת?

אגב...אם יש בינכן תופרות שיכולות לתפור לי תחפושת דומה נשמח לקבל הצעת מחיר (מדובר על בני 3)

תודה רבה

קבצים מצורפים

• קוקה קולה 4.jpg
    קוקה קולה 4.jpg
    KB 952.7 · צפיות: 257
  • קוקה קולה 2.jpg
    קוקה קולה 2.jpg
    KB 36.6 · צפיות: 227
  • הוסף לסימניות
השנה בעה נחפש את התאומים לקוקה קולה ולפפסי.
מצאתי השראה בקצים המצורפים
אולי תדעו לכוון אותי איך ליצור את התחפושת?

אגב...אם יש בינכן תופרות שיכולות לתפור לי תחפושת דומה נשמח לקבל הצעת מחיר (מדובר על בני 3)

תודה רבה
אהבתי.
בהצלחההה

• הוסף לסימניות
חשוב לדעת כמה את מוכנה להשקיע במחיר תחפושת.
בעקרון- זה נראה בנוי על בד יחסית עבה (נראה לבד (ניקוד: סגול סגול..)עבה) העגול שיוצר את הקוטר הוא חישוק מתכת או פלסטיק שמושחל לאזור כדי ליצור את במבנה העגול.
המכסה של הפחית יכול להיות פוליגל מצופה בלבד,
כל השאר זה גזירה והדבקה.
השאלה- האם את מסוגלת ליצור את זה או שאת צריכה תופרת שאז כל הסיפור מתייקר יותר...

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול..
איך אפשר להפוך עגלת תינוק (טיולון ישיבה של יויו) שתיראה טרקטור? (לתינוק שמתחפש לחקלאי..)

• הוסף לסימניות
לגלגלים הייתי יוצרת מלבנים מלבד ומחברת אותם עם סקוטש סביב הפסים של הגלגל, כמה כאלו לכל גלגל כמובן ואת הצמיג עצמו להשאיר כך.
לחלק העליון ממליצה לך להשתמש בפוליגל ולבד בצבעים המתאימים לך, תקני את החומר ובבית תצרי מעין קופסא לחלק העליון ומשם תתקדמי, בהצלחה!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
היי התחפושת למכירה? מהמם!!! אהבתי ממש בעיקר את המגפיים.
להשכרה. לא למכירה
אחד מהמגפיים בשימוש
איזה מידה את צריכה?
בזמנו הזמנתי אותן בשיין. עלה גרושים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה