עזרה בהמרת קבצים ב- EDIUS 5

• הוסף לסימניות
אני צריך להמיר קבצי HD לפורמט DV רגיל, כי התוכנה שאיתה אני עובד לא מזהה את כל הפורמטים החדשים ברזולוציות הגבוהות שמשתמשים, ניסיתי כל מיני תוכנות המרה, ובכל אחד ישנה בעיה אחרת, או שהתמונה לא יוצאת זהה לגודל הרזולוציה של DV, או שהסאונד של האלחוטי נעלם, והוא משתמש רק בפס קול אחד.

התוכנה היחידה שהביאה תוצאות מעולות זה האדויס.

עכשיו באדויוס יש שני דרכים להמיר,

האחת: לייבא את כל הקבצים לחלון הפרוייקט>בחר הכל>עכבר ימני>convert>ושם יש כמה אפשרויות שמירה.

אמנם ההמרה בדרך הזאת יוצאת טוב אבל הקידוד שאותה הוא מייצא לא תואמת לתוכנה שלי, כי הוא משתמש בקידוד שנקרא CLLC או בקידוד CDVC.

הדרך השניה: זה לשים כל קובץ בטיימליין ואז ישנם המון אפשרויות לסגור בפורמטים שונים דרך- file>print>batch export. ואז ההמרה תואמת בצורה מושלמת לתוכנה שלי, רק הבעיה שקשה לסגור כל קובץ בפני עצמו זה יקח שעות..

השאלה היא: האם יש דרך להגדיר את צורת ההמרה הראשונה שימיר לפי פורמט אחר ממה שהוא מציע, כגון ל-P2 -אולי בהגדרות של התוכנה?

או לחילופין, האם יש דרך להמיר קבצים רבים בדרך השניה, ללא צורך בייבוא לטיימליין לכל קובץ?

תודה מראש!

• הוסף לסימניות
או אולי מישהו מכיר תוכנה טובה להמרה, שמשתמשת בשני ערוצי הסאונד?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה