עזרה בהמרת קבצים

• הוסף לסימניות
הסרטתי קבצים במצלמה פשוטה, לאיזה סוג קובץ אני אמור להמיר כדי להוריד בנפח,

כמו"כ לאיזה סוג קובץ אני אמור להמיר - כדי שאני יוכל לערוך אותו ב:movie maker??

תודה רבה

• הוסף לסימניות
מסתבר שאת הקבצים הללו עצמם ניתן להכניס למובי מייקר, לא?

• הוסף לסימניות
בתוכנת Adobe Media Encoder
מכווץ לרבע ממה שהיה
פותחים את התוכנה, מייבאים את סרט שרוצים, מפעילים עד שנגמר וזהו!

• הוסף לסימניות
מדיה אנקודר קצת מסובך למי שאין לו ידע בפורמטים, יותר פשוט פורמט פקטורי (חיפוש בפורום ימצא אותה מהר)
בקשר לדחיסה, איזה פורמט זה עכשיו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י avram;1413023:
מדיה אנקודר קצת מסובך למי שאין לו ידע בפורמטים,
סליחה על הבורות
מה זה פורמטים?

• הוסף לסימניות
סוגים של קבצי וידאו, לדוגמא AVI או WMV וכו'

• הוסף לסימניות
כרגע זה mvi

אבל באופן כללי - אשמח לקבל אסבר קצר ומפורט על הפורמטים בקבצי וידאו

תודה רבה

• הוסף לסימניות
בדרך כלל כדי לכווץ את הנפח הקובץ ולשומר על איכות טובה משתמשים ב H264 (סיומת MP4) אבל אני לא יודע אם מובי מייקר תומך בפורמט הזה, מן הסתם הוא תומך ב AVI וב WMV ואולי גם ב MPG2
אבל להמיר לכתחילה לWMV לא כדאי כי זה פוגע באיכות, אולי כדאי להמיר לAVI שזה לא מוריד מהאיכות בכלל (וגם שוקל הרבה בד''כ) ואחרי העריכה במובי מייקר ממילא אפשר לשמור רק לWMV כך שהקובץ יצא קטן

• הוסף לסימניות
גם לי היה בעיה בתמיכה של סרטים במובי מייקר, והוא עבד לי רק עם MPG2
ממליצה לנסות קודם על פורמט זה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה