עזרה בהמרת קבצי mov

• הוסף לסימניות
אני כבר אחרי חיפוש של מלא שעות בפרוג ועדיין לא מצאתי פתרון,

הסרטתי מסיבה עם מצלמת DSRL של קנון והקבצים הם בסיומת mov
הקבצים ענקיים כל חלק של 6 דק' בערך שוקל 1.5 GB
אני רוצה להמיר לקבצי AVI אבל שהאיכות תהיה טובה לצפיה במחשב
כרגע האיכות מעולה ולא הייתי רוצה לשנות, אבל אם זה תלוי במשקל של הקובץ לא תהיה לי ברירה, אבל שעדיין תהיה איכותית לצפיה במחשב
הורדתי את פורמט פקטורי וזה הורס את הוידאו (הוידאו אחרי ההמרה לא נפתח בכלל)
אולי זה תלוי בהגדרות של התוכנה ואני לא מתמצאת
הורדתי עוד כמה תוכנות ולא הסתדרתי איתם,

אשמח מאוד שתעזרו לי,
תודה!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ברכי;1926450:
אני כבר אחרי חיפוש של מלא שעות בפרוג ועדיין לא מצאתי פתרון,

הסרטתי מסיבה עם מצלמת DSRL של קנון והקבצים הם בסיומת mov
הקבצים ענקיים כל חלק של 6 דק' בערך שוקל 1.5 GB
אני רוצה להמיר לקבצי AVI אבל שהאיכות תהיה טובה לצפיה במחשב
כרגע האיכות מעולה ולא הייתי רוצה לשנות, אבל אם זה תלוי במשקל של הקובץ לא תהיה לי ברירה, אבל שעדיין תהיה איכותית לצפיה במחשב
הורדתי את פורמט פקטורי וזה הורס את הוידאו (הוידאו אחרי ההמרה לא נפתח בכלל)
אולי זה תלוי בהגדרות של התוכנה ואני לא מתמצאת
הורדתי עוד כמה תוכנות ולא הסתדרתי איתם,

אשמח מאוד שתעזרו לי,
תודה!!!

צרי איתי קשר, לנסות להעביר את הקבצים, אולי דרך דרופבוקס, אנסה לעזור. עובד עם זה הרבה וללא בעיות.
נייד 052-7141996

05

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה