עזרה בהעברת אתר

• הוסף לסימניות
לעיתים אם אני מעבירה אתר לדומיין אחר האתר עולה לי אבל חסרות לי תמונות לדוגמא:תמונת לוגו או תמונת רקע וכד׳ ואז צריך ללכת לתמונה ולתת לה קישור אחר לפי שהעלתי אותם בהורדות זה במיוחד קורה בתבניות קנויות האם יש אפשרות דרך כתיבת קוד מסוים להפנות את התמונות לדומיין החדש כך שלא אצטרך לעדכן את התמונות?

• הוסף לסימניות
אין דרך קלה לפתור את הבעיה??

• הוסף לסימניות
היכן נעלמו כל מביני ויודעי וורדפרס??

• הוסף לסימניות
לא נתת שום קידומת רלוונטית לאשכול.
אז מאיפה החבר'ה אמורים לדעת שמדובר בוורדפרס?

לעצם העניין, יועיל מאד אם תפרטי.

האם זה קורה לכל התמונות, או רק לתמונות מסויימות?

מה הפעולות שאת נוקטת בהם?
משתמשת בתוסף? מעתיקה קבצים וד"ב? מסתייעת בכלי היבוא של וורדפרס?

מאיפה לאיפה? באותו שרת? שרת אחר? שרת מקומי לשרת מרוחק?

_

• הוסף לסימניות
כרגע אני מעבירה באותו שרת אבל זה יכול להיות גם כשאעביר לשרת אחר ברור שלא כל התמונות חסרות אלה שהבאתי מתוך תיקית images ישארו אבל כל הבעיה מתחילה אם מעלים לוגו והכתובת url משתנה או רקע וכד׳ האם יש דרך ע״י פקודה לנתב את התמונות או שצריך ידנית ללכת לתמונות ולשנות את הניתוב שלהם?
אני מצרפת צילום מסך שימו לב בעמוד זה חסרים 2 תמונות תמונת הלוגו ותמונה שצריכה להיות בדיב הצדדי

קבצים מצורפים

• Screen Shot 2015-04-22 at 11.09.47 PM.png
    KB 404.1 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
א. אפשר תמיד לתת כתובת יחסית. ואז לא נוצרת בעיה.

ב. איך את מעבירה את האתר?

ג. למה לתמונות אחרות מספריית המדיה זה לא קורה? (יש תמונות נוספות באתר? הם לא מספריית המדיה?!)

• הוסף לסימניות
אני מבהירה שוב זה קורה לתמונות שהועלו דרך הכתובת ולכן שאלתי אם יש נוסחה שמשייכת את כל התמונות לדומיין החדש?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה