עיצוב עזרה בהעמדה נכונה של ריהוט סלון מטבח

• הוסף לסימניות
אודה מאד בעזרה איך להעמיד הכי נכון ריהוט סלון מטבח עבור יחידה (יש עמוד בסלון), באופן שיתן תחושה הכי של רווחות.
מצו"ב תכנית דירה עם העמדה שהוצעה לי ע"י האדריכלית.
הריהוט הנדרש: מטבח , שולחן עם 4 כסאות, ספה , עמודון.
אודה להארות והערות ורעיונות.

קבצים מצורפים

• יחידה.png
    יחידה.png
    KB 155.4 · צפיות: 116
  • הוסף לסימניות
כמה מרווח יש למעבר בין העמוד לאמבטיה?
הייתי מייצרת ממנו את המעבר הראשי, ואפילו מקטינה את האמבטיה ב-10 ס"מ עבור כך
ואז ממקמת את פינת האוכל בין העמוד לקיר בצורה מעוצבת חמודה שתיתן 'אישור' לקיומו של העמוד במקום תקוע כ"כ
העמודון, מקומו פחות בפינה שם

• הוסף לסימניות
לחדר השינה אין חלון?
כלומר אני רואה חלון אבל אויר (ואור) אני לא רואה.

• הוסף לסימניות
מה עם כיוון כזה?
גם יותר מרווח בכניסה
וגם העמוד נראה במקום
להרגשתי היחידה נעימה יותר ככה

פרוג.png

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תודה על העצות,
רק שהנתונים הם נתונים קיימים לא ניתן לשנות מיקומים, לכן שאלתי היתה לגבי העמדה נכונה בנתונים הקיימים

• הוסף לסימניות
לא אדריכלית אבל חושבת שחובה להחליף בין הספה לשולחן! יתן מרווח הן למעבר והן בעין.
ובעמוד התקוע אפשר ליצור מדפי גבס צרים + ספוטים לקישוטי נוי כדי לטשטש את העמוד התקוע, ולהפוך אותו לאלמנט עיצובי בחלל.

משהו כזה
1673880653657.png

• הוסף לסימניות
הספה לא באמת קטנה יותר מהשולחן
משום מה בשרטוט פה הפרופורציות לא נכונות והיא נראית מיני...

• הוסף לסימניות
אז יש עצות להעמדה עם הנתונים הקיימים, יותר נכון מהעמדה הנוכחית?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
המטבח גם קיים ללא אפשרות שינויים?
אם כן הייתי מזיזה את השולחן לליד העמוד (למרות שמייצר מסדרון ארוך)
1673953114519.png

• הוסף לסימניות
בעיני, זו נראית ההעמדה הכי נכונה בהתחשב בתנאים שכבר קיימים ובמעבר הצר בין העמוד לאמבטיה

רק כדאי לחשוב על עיצוב יפה לעמוד, אולי להוסיף עליו מדפי נוי צרים עם חיפוי אחורי יפה
כך שתיהיה הצדקה למיקום שלו

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
במידה ומדובר ביחידה רק לזוג
ניתן להצמיד את השולחן לקיר וכסאות מסביב ורק בעת הצורך להזיז לאמצע

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה