עזרה בהצלת חיים (אתם התקווה האחרונה שלי)

• הוסף לסימניות
השוטרים חסמו את איזור הגישה לנחל כדי שלא יכנסו אנשים לנחל. לא?

• הוסף לסימניות
לא!
הם עומדים וחוסמים באיזור כיכר גרין פארק, הילדה שטבעה היתה בכלל בסוף רח' חזו"א, על שפת הנחל עצמו.

• הוסף לסימניות
טוב.
בואי נעזוב את השוטרים, לרגע.
האנשים עצמם יסתכנו שוב בדריכת כף רגלם במים? ואם יחשבו שלהם לא יקרה כלום. האם יעיזו להביא לשם את ילדיהם?

• הוסף לסימניות
כל זה זה כמו טיפול בענפים
כל עוד השורש קיים - הבעיה לא נפתרה.
מה עניין לשים שנה אחרי שנה שוטרים באותו מקום כשפשוט אפשר לסדר תעלה או אנ'לא יודעת מה לפתרון אמיתי??
טוב, ל-? הפתרונים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תקוה;1204478:
טוב.
בואי נעזוב את השוטרים, לרגע.
האנשים עצמם יסתכנו שוב בדריכת כף רגלם במים? ואם יחשבו שלהם לא יקרה כלום. האם יעיזו להביא לשם את ילדיהם?

יש הבדל בין נחל שעולה על גדותיו פעם בשנה, שאנשים מגיעים להביט בו בשביל האטרקציה, לבין מדרכה וכביש שאנשים אמורים להשתמש בהם באופן קבוע. לא נראה לך?

• הוסף לסימניות
אוהו. ההבדל עצום. ודאי! מה השאלה.

אם אנשים יידעו איך רואים אותם (יותר נכון, שלא רואים אותם בכלל!!!) מבעד לשימשת המכונית.
אם יידעו אותם כמה הם קרובים לגלגלי המכוניות (האוטובוסים, משאיות טרקרטורים...)
אם הם יידעו כי הליכה בכביש הזה היא כמו ללכת על שפת הנחל ההוא
לא נראה לי שאנשים ישתמשו בו באופן קבוע.

• הוסף לסימניות
הייתי שמחה מאד לעזור!
אולי באמת עיצוב מודעת הסברה?

אפשר לראות תמונה טובה של המקום?

• הוסף לסימניות
הנחל ונכביש הם אותו סיפור בדיוק, על שתיהם יש ויכוח למי הם שייכים, לעירייה או למע''צ, כל אחד זורק על השני...
לדעתי, שום קמפיין לא יעזור, הוא לא ידגדג לאף אחד בעיר הזאת, הדבר היחיד שאפשר לעשות הוא לנסות להגיע לדרגים הגבוהים כדי שיקבע סוף סוף למי הכבישים האלה שייכים....
אני לא יודעת אם זה לפנוטת לבג''ץ או לועדה לפניות הציבור בכנסת, או כל גוף מדיני אחר שקשור,

צריך אולי לפנות לחברי הכנסת שמייצגים אותנו ושיעזרו לעורר סערה, הלוואי וזה יעזור!

• הוסף לסימניות
אולי אפשר לשלוח קישור לאשכול הזה לכמה חברי כנסת.

• הוסף לסימניות
לבינתיים, באמת נשמע לי יעיל לשלוח מכתבים למערכת לכל העיתונים והחינמונים, המקומיים והכלליים. פשוט לדבר על זה. גם אם חברי הכנסת לא ישמעו, שכמה שיותר אנשים ייחשפו למידע הזה ויעלו בדעתם להיזהר או להזהיר את בני ביתם.
ואפשר לחזור ולשלוח בשמות שונים, ולהגיב למכתבים וכו'.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה