דרוש מידע עזרה בהצעת מחיר לאפליקציה

• הוסף לסימניות
היי,
אני צריכה עזרה,
יש לי לקוח שרוצה אפליקציה DESKTOP שאמורה ללכת לאתר מסוים להוריד משם סרטונים בתור קובץ שמע, ולהעלות אותו למערכת טלפונית.
כמעט לא אמור להיות ממשק , כי האפליקציה בעיקרון תיהיה בצורה אוטומטית(יהיה משהו מינמאליסטי לתפעול).

אשמח לעזרה כמה בערך אמורה לעלות אפליקציה כזאת, אין לי אפילו כיוון לזה...!
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
יש מודל שמחשבים איתו מחיר.
תלמדי קצת את הנושא...וככה תוכלי לחשב הכי טוב

• הוסף לסימניות
היי,
אני צריכה עזרה,
יש לי לקוח שרוצה אפליקציה DESKTOP שאמורה ללכת לאתר מסוים להוריד משם סרטונים בתור קובץ שמע, ולהעלות אותו למערכת טלפונית.
כמעט לא אמור להיות ממשק , כי האפליקציה בעיקרון תיהיה בצורה אוטומטית(יהיה משהו מינמאליסטי לתפעול).

אשמח לעזרה כמה בערך אמורה לעלות אפליקציה כזאת, אין לי אפילו כיוון לזה...!
תודה מראש!
זה אמנם נשמע פשוט אבל זה ממש לא, כי זה מצריך ממשק בין כמה פלטפורמות שלא מתקשרות אחת עם השנייה בדרך כלל, כלומר לא באופן מסורתי , אני סתם זורק מחיר מינימלי של 10,000ש"ח , אם תרצה אני יכול לעזור .
צריך להבין שמערכת כזאת צריכה גם תחזוקה וטיפול למרות שהיא די "קרה".
בהצלחה

• הוסף לסימניות
למה לא להריץ סקריפט על השרת של האתר שבו נמצאים הסרטונים?
יש לך גישה אליו?
במקום להוריד, ואחר כך גם להעלות

• הוסף לסימניות
למה לא להריץ סקריפט על השרת של האתר שבו נמצאים הסרטונים?
יש לך גישה אליו?
במקום להוריד, ואחר כך גם להעלות
זה משהו שגם רציתי לבדוקאם אפשרי :)
אני עושה את זה פשוט בתור משהו מהצד כטובה...
אני רוצה להוריד את הסרטונים מיוטיוב , יש אפשרות לעשות שזה יעביר בצורה אוטומטית, או יעביר אפילו ישירות לענן בלי להוריד את זה ממש?

• הוסף לסימניות
זה משהו שגם רציתי לבדוקאם אפשרי
:)
אני עושה את זה פשוט בתור משהו מהצד כטובה...
אני רוצה להוריד את הסרטונים מיוטיוב , יש אפשרות לעשות שזה יעביר בצורה אוטומטית, או יעביר אפילו ישירות לענן בלי להוריד את זה ממש?​
אני מאמינה שיש API מתאים ליוטיוב,
צריך לבדוק בתיעוד שלהם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה