כללי עזרה בהצעת מחיר

• הוסף לסימניות
שלום לכולם.
יש לי לקוח שצריך להגיש הצעת מחיר למרכז טיפוח יוזמות.
אני מכין לו הצעת מחיר שכרגע היא תאורטית ב"ה חלקה לפחות יאושר.
מה שאני צריך זה את המחירים המקובלים בשוק ברמות הגבוהות לכמה דברים.
פחות חשוב כמה זמן יקח לי ,כמה אני לוקח לשעת עבודה וכ' - אלו דברים שאבדוק בכל מקרה בהמשך.
אשמח אם במה שקשור להפקות דפוס תתמחרו את זה יחד עם העלות של ההדפסה עצמה.

• מיתוג של העסק - לוגו חדש,קו עיצובי וכ'.
  • 5000 כרטיסי ביקור
  • 5000 פליירים a5
  • 5000 נייר מכתבים a4
  • 1000 מעטפות גודל סטנדרטי
תודה רבה.
ארז.

• הוסף לסימניות
העלויות של הדפוס הן בסביבות 3000 ש"ח - אצל מי יותר, אצל מי פחות...

את העלויות של העיצוב רק אתה יכול לקבוע.

• הוסף לסימניות
או קיי

נכתב ע"י Shia;504278:

את העלויות של העיצוב אצלי אני יודע.
אבל במקרה הזה אני רוצה לדעת כמה לוקחים על זה בשוק - גם היקרים - ללא קשר לכמה זמן זה יקח לי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shia;504278:

שעיה, אני לא חושבת שנכון לקבוע כך את המחיר - אצלי למשל הפקות דפוס לפריטים הנ"ל הן כמעט בחצי מחיר ממה שכתבת ( לגרפיקאים ודילרים בלבד).

ארז, לגבי מחירי העיצוב - תמיד אתה יכול להסתכל במחירון של פרוג - שם באמת יש מחירים גבוהים כמו שאתה מחפש...

• הוסף לסימניות
זה נכון מנסיון

נכתב ע"י eden7115;504378:
שעיה, אני לא חושבת שנכון לקבוע כך את המחיר - אצלי למשל הפקות דפוס לפריטים הנ"ל הן כמעט בחצי מחיר ממה שכתבת ( לגרפיקאים ודילרים בלבד).
זה נכון,מנסיון

• הוסף לסימניות
בדקתי את עצמי יותר לעומק וזה מה שיצא לי:

5000 כרטיסי ביקור - לי זה עולה בסביבות 450 ש"ח
5000 פליירים a5 - עולה לי 400 ש"ח
5000 נייר מכתבים a4 - עולה לי 800 ש"ח
1000 מעטפות גודל סטנדרטי - עולה לי 300-500 ש"ח

ס"ה 2000 ש"ח +-

אבל לא מעט מקומות היו לוקחים גם 3000

נכתב ע"י ארז ליברמן;504417:
זה נכון,מנסיון

אם יש לך ניסיון בזה, אז למה אתה שואל?

• הוסף לסימניות
התכוונתי שיש לי נסיון...

נכתב ע"י Shia;504482:
אם יש לך ניסיון בזה, אז למה אתה שואל?
התכוונתי שיש לי נסיון בלהדפיס דרך eden7115
חוץ מזה - לא רציתי לברר את עלויות הדפוס שאני כבר יודע אלא את המחיר עבור העיצוב והמיתוג שמקובל בשוק

• הוסף לסימניות
אז את מחיר הדפוס אתה יודע.
מחיר הגרפיקה זה תלוי ברמה שלך ובשיקולי התמחור הבלעדיים שלך
פחות או יותר כל סכום בין 1500 ל5000 ש"ח יכול להיות סביר והגיוני לעבודת עיצוב כזו, כאמור זה תלוי ברמת העיצוב ובשיקולי התמחור של המעצב.

וזו תכלס' הסיבה שלא קיבלת יותר מידי תשובות. כי מחיר ההצעה כולה כולל עלויות דפוס הוא משהו מעורפל שיכול לנוע בין 3,500 ש"ח ל8,000 (טווח די גדול, לא כן?)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה