עזרה בהקמת אולפן ביתי

• הוסף לסימניות
בעז"ה אני רוצה לפתוח אולפן הקלטות ביתי, יש לי תקציב של 7,000, אשמח לשמוע מה אני צריך בשביל זה, ואיפה הכי מומלץ לקנות.
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
בסייעתא דשמייא יצא לי לברר על כל הנושא ממש לאחרונה בשבילי ובשביל חבר אז שמעתי המון המלצות אני ארכז את ההמלצות שקיבלו כי הרבה קולות !
בהנחה שאתה לא הולך להוציא כסף על מחשב ועל תוכנה אז בתקציב שלך מה שהייתי קונה זה:
כרטיס קול: פוקוסרייט 2I2 או Studio 24C PreSonus
מקרופון :RODE NT2000
מוניטורים: KRK -(לבחור דגם על פי גודל החדר) או מונקי בננה (לבחור דגם על פי גודל החדר)
2-4 אוזניות : AUDIO TECHNIKA M30X (או M20X הפרש של 80 שקל אבל ראיתי שלא ממליצים עליהם משום מה...)
מגבר ומפצל אוזניות חובה!!!! יש מלא סוגים.... לא שמעתי המלצה על דגם מסוים
ונשאר לך בערך עוד יותר מ1000 שקל לאקוסטיקה נחמדה....

• הוסף לסימניות
בסייעתא דשמייא יצא לי לברר על כל הנושא ממש לאחרונה בשבילי ובשביל חבר אז שמעתי המון המלצות אני ארכז את ההמלצות שקיבלו כי הרבה קולות !
בהנחה שאתה לא הולך להוציא כסף על מחשב ועל תוכנה אז בתקציב שלך מה שהייתי קונה זה:
כרטיס קול: פוקוסרייט 2I2 או Studio 24C PreSonus
מקרופון :RODE NT2000
מוניטורים: KRK -(לבחור דגם על פי גודל החדר) או מונקי בננה (לבחור דגם על פי גודל החדר)
2-4 אוזניות : AUDIO TECHNIKA M30X (או M20X הפרש של 80 שקל אבל ראיתי שלא ממליצים עליהם משום מה...)
מגבר ומפצל אוזניות חובה!!!! יש מלא סוגים.... לא שמעתי המלצה על דגם מסוים
ונשאר לך בערך עוד יותר מ1000 שקל לאקוסטיקה נחמדה....
כבלים ומחברים

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה