עזרה בהתקנה

• הוסף לסימניות
היה לי מותקן על המחשב דרימוויבר - CS3, אבל כשבאתי לפתוח את זה זה הראה לי שגיאה שזה פגום וזה לא נפתח.
ניסיתי להתקין את זה מחדש, אבל הוא לא נותן להתקין בטענה שהתוכנה מותקנת.
הסרתי את התוכנה מלוח הבקרה, ועדין, אותו שגיאה.
להערכתי, התוכנה לא הוסרה לגמרי, יש כאן מישהי שיכול לאמת את הערכתי ולהדריך אותי איך לעשות את זה?
תודה מראש

• הוסף לסימניות
אני בכלל אל רואה את תוכנות אדובי ברשימה, למה?

• הוסף לסימניות
בהצלחה

קבצים מצורפים

• adobe_creative_suite_cleaner_tool.zip
    6 MB · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
חלץ את הקובץ
פתח AdobeCreativeSuiteCleanerTool
E
Y
4
אנטר
אנטר
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מי שאמר;950563:
חלץ את הקובץ
פתח AdobeCreativeSuiteCleanerTool
E
Y
4
אנטר
אנטר
בהצלחה.

תודה
רקק עוד שאלה אחת לפני שאני עושה את זה, מה זה מוחק? רק את התוכנה הספציפית שבקשתי או שזה פוגם גם בשאר התוכנות של אדובי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מי שאמר;950566:
כפי איך שהסברתי כל CS3

הבנתי, אז זה בעיה בשבילי, כי כרגע אין לי דיסק התקנה לכל החבילה.
מה עוד אפשר לעשות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה