עזרה בהתקנת דרייבר לנעילה ע''י אצבע

• הוסף לסימניות
אני מנסה להתקין דרייבר ל"דבר הזה" (לא יודע מה שמו) שנותן לפתוח את המחשב רק ע''י מגע של האצבע שלי במקום סיסמת ווינדוס(זה מחשב DELL)
הורדתי את החבילת דרייברים הזאת
http://www.dell.com/support/drivers/us/en/04/driverdetails?driverid=RY9W7
ניסתי להתקין את הדרייבר והוא נותן איזה שגיאה שהתרגום אומר משהו כמו שחסר איזה התקנת אבטחה קודמת
<<< עזרתכם >>>​

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 36.7 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 29.9 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
תן לי להבין משהו; ה״דבר הזה״ (קורא ט. אצבע, אגב) מובנה במחשב או שזה התקן חיצוני שאתה מוסיף?
אם זה מובנה במחשב (אני מניח שמדובר בנייד) אמור להיות מותקן ומוכן לפעולה עם הגעת המחשב.
אם זה התקן חיצוני שאתה מנסה לחבר, אין לזה שום קשר למחשב עצמו. צריך פשוט לבדוק יצרן ודגם.

בל מקרה כדאי שתציין דגם המחשב כדי שנוכל לכוון אותך לדרייבר המדויק שאתה צריך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י DDFF;1242566:
תן לי להבין משהו; ה״דבר הזה״ (קורא ט. אצבע, אגב) מובנה במחשב או שזה התקן חיצוני שאתה מוסיף?
אם זה מובנה במחשב (אני מניח שמדובר בנייד) אמור להיות מותקן ומוכן לפעולה עם הגעת המחשב.
אם זה התקן חיצוני שאתה מנסה לחבר, אין לזה שום קשר למחשב עצמו. צריך פשוט לבדוק יצרן ודגם.

בל מקרה כדאי שתציין דגם המחשב כדי שנוכל לכוון אותך לדרייבר המדויק שאתה צריך.

א. זה מובנה במחשב
ב. נכון שזה היה אמור להיות מותקן אבל מכיוון שהפכתי את המחשב מאנגלית לעברית אז נמחק כל התוכנות שמגיעים בדר"כ במחשב חדש
ג. מחשב נייד DELL VOSRTO 3550
Windows 7 professional _ 64 bot

דרך אגב: הקישור הזה שהבאתי
נכתב ע"י LLEEVV;1242037:
באתר של דל יש אפשרות לקבל תמיכה במחשב באופן אישי ע"י קוד שמודבק על המחשב
ושם קיבלתי את הקישור הנ"ל (וכפי שצינתי לא תקין)

• הוסף לסימניות
איזה מערכת הפעלה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י LLEEVV;1242643:
א. זה מובנה במחשב
ב. נכון שזה היה אמור להיות מותקן אבל מכיוון שהפכתי את המחשב מאנגלית לעברית אז נמחק כל התוכנות שמגיעים בדר"כ במחשב חדש

דרך אגב: הקישור הזה שהבאתי

באתר של דל יש אפשרות לקבל תמיכה במחשב באופן אישי ע"י קוד שמודבק על המחשב
ושם קיבלתי את הקישור הנ"ל (וכפי שצינתי לא תקין)

• הוסף לסימניות
---

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• צילום מסך001.jpg
    KB 120.8 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י LLEEVV;1245450:
אין לי משום מה את האופציה "security"

מצאתי לבסוף לפי התרגום ל"בטחון"
אני אבדוק את ההורדה

• הוסף לסימניות
פעלתי לפי ההוראות >התקנה >לאחר מכן כיבוי והפעלה
ושום דבר חדש לא קרה
ניסתי לחפש את התוכנה ברחבי המחשב ומצאתי אותו 1. ב"תוכנות ותוכניות" 2. בתיקית "Program Files" אבל ללא כל קובץ הפעלה וכדו
מעבר להנ"ל אין כל זכר

קבצים מצורפים

• 2.PNG
    KB 61.4 · צפיות: 11
  • לכידה.PNG
    KB 43.8 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
הקפצה

• הוסף לסימניות
לבסוף הפעלתי לשירותי את תוכנת "DriverEasy" לחיפוש הדרייבר
והוא אכן מצא את הדרייבר המתאים

דרך אגב: הגישה לניהול הטביעות אצבע זה רק דרך לוח הבקרה ולא דרך התוכנות

תודה רבה לDDFF וS_H ועשרים ושתים על כל העזרה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה