עזרה בהתקנת הסקריפטים של פיטר קארל

• הוסף לסימניות
אני צריך עזרה בהתקנת הסקריפטים של פיטר קארל, האם צריך לשים א"ז בתיקייה מכווצת?, להוציא חלק מהפריטים שמגיעים בתיקייה?
וכו', תודה רבה

• הוסף לסימניות
אני צריך עזרה בהתקנת הסקריפטים של פיטר קארל, האם צריך לשים א"ז בתיקייה מכווצת?, להוציא חלק מהפריטים שמגיעים בתיקייה?
וכו', תודה רבה
לא להוציא כלום משום תיקייה. אם יש כמה קבצים בתוך הזיפ של הסקריפט, הם בד"כ חייבים להיות ביחד.
אין צורך "להתקין" סקריפטים, רק צריך לחלץ אותם מהזיפ (אם מדובר בכמה קבצים בתוך זיפ, לפעמים זה רק קובץ JSX אחד) ולהעתיק אותם לתיקיית הסקריפטים של אינדיזיין.

• הוסף לסימניות
להעתיק אותם לתיקיית הסקריפטים של אינדיזיין.
בדרך כלל בנתיב הזה:
קוד:
C:\Program Files\Adobe\Adobe InDesign 2021\Scripts\Scripts Panel\Samples\JavaScript

(כמובן, משתנה לפי הגרסה שבידכם)

• הוסף לסימניות
בדרך כלל בנתיב הזה:
קוד:
C:\Program Files\Adobe\Adobe InDesign 2021\Scripts\Scripts Panel\Samples\JavaScript

(כמובן, משתנה לפי הגרסה שבידכם)
לא!
בנתיב הזה:
C:\Users\USER\AppData\Roaming\Adobe\InDesign\Version 16.0-ME\en_IL\Scripts\Scripts Panel

(התיקיה ש @יענקי R העלה היא תיקיה לסקריפטים שמגיעים עם התוכנה, לא לסקריפטים שנוספים על ידי המשתמש)

• הוסף לסימניות
(התיקיה ש @יענקי R העלה היא תיקיה לסקריפטים שמגיעים עם התוכנה, לא לסקריפטים שנוספים על ידי המשתמש)
זה מה שנפתח לי בלחיצה על Reveal in Explorer. אני מניח שם את הסקריפטים ה"חיצוניים" והכל בסדר. אולי יש עוד תיקיות, אבל גם זו לטובה...

• הוסף לסימניות
זה מה שנפתח לי בלחיצה על Reveal in Explorer. אני מניח שם את הסקריפטים ה"חיצוניים" והכל בסדר. אולי יש עוד תיקיות, אבל גם זו לטובה...
כשאתה לוחץ Reveal in Explorer על סקריפטים שנמצאים בתיקיה samples, ברור שהתיקיה הזו תיפתח לך
כשתלחץ Reveal in Explorer על התיקיה User תיפתח לך התיקיה שאמרתי.

למה זה חשוב?
א. למען הסדר הטוב, בפרט למי שמשתמש בהרבה סקריפטים, כדאי שזה יהיה מסודר בתיקיות וכו'.
ב. הרבה פעמים במערכות ההפעלה התיקיות של התוכנה מוגנות ואין אפשרות לשים שם קבצים, וצריך לשנות הרשאות וכו'. התיקיה שהצעתי תמיד תהיה זמינה.

• הוסף לסימניות
דרך אגב, זה התייקיית סקריפטים שלי, נראלי שיש תיקיות שלא צריכות להיות פה, נכון?
1622635410091.png

• הוסף לסימניות
הכל צריך להיות שם
הסקריפטים של התוכנה בתיקיה Scripts Panel
סקרפיטים שנתרמו ע"י הקהילה בתיקיית Community
סקריפטים שאמורים להיטען בהפעלת התוכנה בתיקיה Startup Scripts
converturltohyperlink - סקריפט שאדובי התעצלו לפתח כפיצ'ר אמיתי
כנ"ל \footnoteendnoteconversion

• הוסף לסימניות
בתוך התיקיות, כן צריך למחוק, או להוציא את קבצי הטקסט והאינדזיין, זה דווקא מאוד נחמד הקבצי אינדזיין שמגיעים עם זה, לניסוי

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה