עזרה בהתקנת התוכנה מחדש.

• הוסף לסימניות
מישהו נתקל בבעייה הזו?
קניתי לפני כמה זמן את קליפ סטודיו דרך האינטרנט. וקיבלתי קוד סידורי להתקנה.
התקנתי את התוכנה במחשב הישן. ועכשיו אני לא יודעת איך להתקינו מחדש במחשב החדש. (כן. עדיין לא הסתדרתי עם זה...)הקוד הישן אינו מתאים להתקנה נוספת.
כבר שלחתי כמה פניות לחברה (עם תרגום גוגל..) אך עדיין לא קיבלתי פתרון הוגן לבעייה הפשוטה הזו!
יש מישהו מהמומחים שיכול לעזור???
העניין כבר ממש דחוף!
התודה והברכה מראש!

• הוסף לסימניות
להתקין פרוץ

אם אין ברירה !!

• הוסף לסימניות
כנראה שלא התקנת את הקוד כמו שצריך הוא מתאים בוודאות להתקנות נוספות למכביר.
האופציה הפרוצה אינה מומלצת לא רק מהפן האתי אלא גם מהאיכות של התוכנה. הרבה דברים יחסרו או לא יעבדו כדבעי וחבל שלא תקבלי תמורה הולמת לתשלום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רפי רפי;2278175:
כנראה שלא התקנת את הקוד כמו שצריך הוא מתאים בוודאות להתקנות נוספות למכביר.
האופציה הפרוצה אינה מומלצת לא רק מהפן האתי אלא גם מהאיכות של התוכנה. הרבה דברים יחסרו או לא יעבדו כדבעי וחבל שלא תקבלי תמורה הולמת לתשלום.

ניסיתי המון! פעמים. וגם הגיוני שלא שלחו לי במייל קוד שיוכלו להעתיק את התוכנה למליוני מחשבים. לא? כנראה שזה תקף רק פעם אחת.

• הוסף לסימניות
אחרי שאני מקלידה את הסריאל נומבר מופיע לי כך. מה זה? אם אין לי אייפון וכו' אפשר להסתדר עם זה?
(את הקו השחור אני הוספתי - כי אולי המספר אישי...)

• הוסף לסימניות
ב"ה כבר הסתדר לי.
תודה ובהצלחה לכולם!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה