עם נטפרי אין חיבור לגוגל פליי וצריך להתקין ווצאפ שהורידו ממקום אחרעם נטפרי אי אפשר להשתמש בזה?
כאילו לבוא עם ההתקנה באונקי או משו כזה?עם נטפרי אין חיבור לגוגל פליי וצריך להתקין ווצאפ שהורידו ממקום אחר
או להוריד מהדפדפן הרגיל (יש גם בפרוג) ולהתקין בבלוסטאקכאילו לבוא עם ההתקנה באונקי או משו כזה?
מסתבר שחסום לך גוגל פליי, תורידי בכרום ווצאפ ותגררי לבלוסטאק.אני באתרוג
בלוסטאק מכביד על המחשב, אם המחשב פחות מI5 אין מה לנסות להתקין.מישו יודע אולי אם כל העסק הזה מכביד על המחשב מאד או שזה לא כזה נורא?
תודה.בלוסטאק מכביד על המחשב, אם המחשב פחות מI5 אין מה לנסות להתקין.
ברור שיעמוד בזה, השאלה היא בכמה תוכנות כבדות את משתמש במקביל,תודה.
אז מחשב i7 אמור לעמוד בזה...
אם אני אחליט שאני באמת צריכה ואצא'פ
הקטע שאם את בנטפרי הם צריכים להחליט את זהאם אני אחליט שאני באמת צריכה ואצא'פ
לא הבנתי, זה חסום ונטפרי פותחים נקודתית למי שמאשרים לו?הקטע שאם את בנטפרי הם צריכים להחליט את זה
הבנתלא הבנתי, זה חסום ונטפרי פותחים נקודתית למי שמאשרים לו?
נפח זכרון פנימי (RAM) חשוב לא פחות מסוג מעבדבלוסטאק מכביד על המחשב, אם המחשב פחות מI5 אין מה לנסות להתקין.
נחסם ליתורידי את הקובץ אפליקציה של וואטסאפ ותוסיפי לבלוסטאקס.
![]()
Download WhatsApp latest 2.21.7.13 Android APK
WhatsApp Android latest 2.21.7.13 APK Download and Install. Simple. Personal. Secure.apkpure.com
![]()
WhatsApp Messenger (Android)
The easiest and most convenient way to chat with your friendswhatsapp-messenger.en.uptodown.com
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //