עזרה בהתקנת מדפסת ברשת

• הוסף לסימניות
עזרה בהתקנת מדפסת ברשת, היא מופיעה אבל לא מצליח להתקין אותה על המחשב הנוסף ?

1641369291044.png

• הוסף לסימניות
המדפסת מחוברת לראוטר או למחשב ישירות?

• הוסף לסימניות
מחוברת ישירות למחשב אחר ברשת

• הוסף לסימניות
תנסה להשבית זמנית אנטי וירוס במחשב השני

• הוסף לסימניות
אני נכנס למחשב השני, רואה את השיתוף של המדפסת אבל לא מצליח להגדיר אותה על המחשב שלי

• הוסף לסימניות
או בהוספת מדפסת או דרך הרשת, היא מופיעה שם כמו שהעליתי את התמונה

• הוסף לסימניות
1641475306184.png

1641475374308.png

קבצים מצורפים

• 1641475323685.png
    1641475323685.png
    KB 20.2 · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
לא דרך וויפי.
היא מחוברת פיזית למחשב אחר במשרד.
כמו שאני מתחבר לקבצים אחרים במחשב ההוא אני רוצה להתחבר ולהדפיס במדפסת המחוברת למחשב ההוא

• הוסף לסימניות
בוא נבין אין קשר בין מה שהיא מחוברת למחשב אחד לשני!!!
במחשב השני איך אתה מנסה לחבר אותה? דרך הרשת? או USB?

• הוסף לסימניות
הוא מנסה לחבר בשיתוף מדפסת שמחוברת בUSB למחשב אחר, כמו שעושים תקייה משותפת.
נתקלתי בבעיה הזו בעבר, אני לא זוכר עם פתרתי את זה בעזרת הגדרות אבטחה למדפסת, או בהגדרות הfirewall
תנסה את שניהם

• הוסף לסימניות
נכון מאוד, איפה זה הגדרות אבטחה של המדפסת?

• הוסף לסימניות
עכשיו הבנתי סופסוף את בעייתך,
אנסה לבדוק איך פותרים את זה... אבל:
1. לא ככה רושמים את הכותרת של הבעיה.... :)
2. למה ללכת בכזו דרך? לא יותר פשוט לחבר את המדפסת למחשב השני? בשביל מה יש לך מדפסת משרדית עם כאלו יכולות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה