עזרה עזרה בהתקנת סורק למחשב

• הוסף לסימניות
מי יכול לעזור,
יש לי מדפסת קיוסרה 8001 ואני רוצה להגידר שאוכל לסרוק בו מסמכים למחשב
איך אני מבצע זאת?

• הוסף לסימניות
מי יכול לעזור,
יש לי מדפסת קיוסרה 8001 ואני רוצה להגידר שאוכל לסרוק בו מסמכים למחשב
איך אני מבצע זאת?
תראה בשורת החיפוש אם מופיע לך אפליקציית סריקה , אם לא תוריד את זה מחנות מיקרוסופט

• הוסף לסימניות
תלחץ לחיצה ימנית על ההתחל,
תכנס למנהל התקנים,
בהתקני דימות תראה אם מופיע לך סורק א"כ תכנס למאפיינים שלו
אם הסתבכת יכול לפנות באישי או במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
תראה בשורת החיפוש אם מופיע לך אפליקציית סריקה , אם לא תוריד את זה מחנות מיקרוסופט
תלחץ לחיצה ימנית על ההתחל,
תכנס למנהל התקנים,
בהתקני דימות תראה אם מופיע לך סורק א"כ תכנס למאפיינים שלו
אם הסתבכת יכול לפנות באישי או במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
יש לי כבר סריקה ממכונה אחת
ואני רוצה להוסיף עוד מכונה שמחובר ע"י רשת אינטרנט לפי קוד ip

• הוסף לסימניות
נסיתי וזה לא עבד
שאני ישלח לך מייל שלי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה