עזרה בהתקנת תוכנות אדובי דרך קרייטיב קלאוד

• הוסף לסימניות
עשיתי מנוי לאדובי לפני כמה ימים,
וכשבאתי להתקין את התוכנות על המחשב,
זה פתח את הקרייטיב קלאוד שהסתובב והסתובב ולא התחבר...
אני ישמח לדעת אם יש איזה טכנאי שיוכל לעזור לי עם זה,
וכן אם נראה לכם הוא עושה את זה בגלל שכבר מותקנות לי תוכנות על המחשב, רק שהם לא חוקיות, והוא מסתבך?

• הוסף לסימניות
UP

• הוסף לסימניות
?

• הוסף לסימניות
הוא לא אמור להסתבך בגלל תוכנות שכבר מותקנות
החיבור לאינטנרט יציב לחלוטין?

• הוסף לסימניות
כן.
חיבור קוי

• הוסף לסימניות
יש סינון ?
כי לפעמים זה מה שתוקע

• הוסף לסימניות
יש נטפרי

• הוסף לסימניות
אם הכל מוגדר שיהיה פתוח אז זה בסדר
אם לא צריך להכניס כמה כתובות לפתיחה בהגדרות

• הוסף לסימניות
ברעיון הכל פתוח

• הוסף לסימניות
ווינדוס 10?
64 סיביות?
זה נטפרי רגיל או עם vpn

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
vpn זה פתרון שנט פרי עשו למקום עבודה שאין שם נט פרי
אצלי זה מה שתקע
בכל מקרה זה לא רלוונטי לעניננו

• הוסף לסימניות
ניתן לנסות לבצע הקלטת תעבורה ולראות אם יש חסימה כלשהיא, ואם כן לשלוח לנטפרי

• הוסף לסימניות
יש מצב כשכעו את התוכנות הפרוצות, חסמו את שרתי אדובי בקובץ HOST, נסו לבדוק מה קורה שם, תוכלו להעלות צילום.
נכנס ל"פנקס רשימות", קובץ>פתח>
C:\Windows\System32\drivers\etc\HOSTS
לסמן למטה שיראה את כל הקבצים ולא רק מסמכי TXT
ולעלות צילום

• הוסף לסימניות
עשיתי מנוי לאדובי לפני כמה ימים,
וכשבאתי להתקין את התוכנות על המחשב,
זה פתח את הקרייטיב קלאוד שהסתובב והסתובב ולא התחבר...
אני ישמח לדעת אם יש איזה טכנאי שיוכל לעזור לי עם זה,
וכן אם נראה לכם הוא עושה את זה בגלל שכבר מותקנות לי תוכנות על המחשב, רק שהם לא חוקיות, והוא מסתבך?
אפשר לפנות אלי אם לא הסתדרתם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה