כללי עזרה בהתקנת תוכנת תמונות

• הוסף לסימניות
במבצע של פונטביט קבלתי ערכת דיסקים של תמונות של חברת המרה (אייקון של פרה) במהלך התקנת התוכנה נתקלתי בבעיה משונה חסרה לי שורה בהתקנה שאמורה להוביל אותי לפתיחת הדיסקים
התמונות מאוד מאוד חשובות לי לכן אשמח לקבל עזרה או להפנות אותי למשהו שיכול לסייע לי

• הוסף לסימניות
צרי קשר טלפוני עם פונטביט
יעזרו לך בשמחה

• הוסף לסימניות
תודה!
התקשרתי לפונטביט והם אמרו לי שאין להם מושג בזה ושזה לא קשור אליהם!

• הוסף לסימניות
לא קיבלת את זה מהם?

(תני עוד פרטים לגבי הדיסק עצמו)

• הוסף לסימניות
קיבלתי את זה מתנה על קנית פונטים של פונטביט, אבל זה של חברת hemera
(האייקון של זה הוא פרצוף של פרה!)
אבל אני לא מצליחה להתקין את הדיסקים? מדובר ב-5 דיסקים של תמונות וזה מאוד חבל לי!!!!
נא עיזרו לי
או שתפנו אותי למי שיכול לעזור לי!

• הוסף לסימניות
הדרך לטפל בדברים האלו, הוא לחפש בגוגל. למשל אני כתבתי בגוגל את זה:
picture disc hemera problem
וזה מה שקיבלתי:
http://thepiratebay.org/torrent/3375472/Hemera_Photo-Objects_Vol._I_Disc_1_8
http://www.downturk.info/photoshop/others/14393-hemera-100.000-stock-photo-clip-art-7cd.html
נראה לי שמפה אפשר להוריד את התוכנות. אולי זה יעזור לך! (לא ניסיתי להוריד משם בעצמי.)

• הוסף לסימניות
אני מכירה את הדיסקים. רק מתקינים את הראשון שיש בו גלריה של כל התמונות וכשמסמנים תמונה מסוימת התוכנה אומרת להכניס דיסק x.

• הוסף לסימניות
נכון, והתקנתי את הדיסק אבל בתוכנה חסרה לי השורה שמפנה את המחשב להיכן צריך לפנות כדי לפתוח את הדיסק משהו מצליח להבין?.......

• הוסף לסימניות
אולי תעלי צילום מסך?
גם אני קיבלתי את זה והתקנתי בלי בעיות...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה