עזרה בהתקנת תוסף במאיה

• הוסף לסימניות
הורדתי תוסף שחשוב לי לעבודה מאוד ואני נתקל בקושי להתקין אותו שם התוסף Y E T I יוצר כל מיני סוגי פרווה
מי שיודע אנגלית חלק ויוכל להתמודד עם התקנה לא ברורה (יש לי דף עם הסבר שלא מובן לי כלל אני ישמח מאוד לעזרה)
בנוסף מי שמכיר תוסף ליצירת נוצות אני ישמח לכל בדיל של מידע בענין

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• WingCreator_v01.zip
    KB 51.9 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
אני זקוק לעזרה הזאת באופן דחוף ביותר מי שיכול לעזור אני יודה לו מאוד מאוד

• הוסף לסימניות
מצטער, לא מבין בזה.

• הוסף לסימניות
לא מצאתי כלום בקישור שהבאת אבל אחרי חיפוש מצאתי את המקור:
http://www.creativecrash.com/maya/downloads/scripts-plugins/character/c/wing-creator
וזה האתר שלו (כנראה יותר מעודכן):
http://www.falconsongstudios.com/?page_id=872
תרגום לעברית אפשר כמובן לתרגם עם גוגל.

בגדול הוא כותב שצריך לשים את קובץ הסקריפט: "wingCreator.py" בספריה:
../maya VERSION/scripts directory כאשר "VERSION" זה הגירסה של מאיה (למשל: /maya2010-x64/)
אח"כ, כדי להריץ את הסקריפט תצטרך לכתוב (אין לי מושג איפה, אני לא משתמש מאיה כידוע...):
import WingCreator as Wing
reload(Wing)
Wing.wingCreator()

אח"כ בממשק תצטרך לכתוב כמה נוצות אתה רוצה בכל קבוצה (תצטרך להיעזר בשרטוט שלו שבאתר) וגם לציין איזה צד (ימין/שמאל)
תצטרך לחזור על הפעולה לכל הקבוצות וגם ימין/שמאל.
אח"כ תלחץ על "Generate Feathers" כדי לייצר נוצות.
רק אחרי שייצרת נוצות תלחץ על "Generate Motion" (נראה לי לפי התמונה שזה צריך להיות "Generate Rig" - הגהת המגיה חחח)
ואז תקבל ריג של כל הנוצות.

כנראה שתצטרך לפני זה להכין קבוצות עם השמות הבאים: L_PrimaryBase, L_SecondaryBase, L_PrimaryCovertsBase, L_SecondaryCovertsBase, L_MedianCovertsBase, L_AlulaBase, R_PrimaryBase, R_SecondaryBase, R_PrimaryCovertsBase, R_SecondaryCovertsBase, R_MedianCovertsBase, R_AlulaBase, TertialBase. (מן הסתם התמונה תעזור...)
ו...יש שם עוד דברים (Locators... וכו')

אני מקווה שזה עוזר, לא המשכתי להעתיק משם, אני מקווה שזה מספיק כדי שזה יעבוד. (ממליץ לפתוח את האתר עם תרגום)

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
יניב ממש תודה רבה על ההשקעה עזרת לי המון
והקשור שסמתי העתקתי מגוגל תרגום וגם עשיתי את זה שהייתי בחשבון משתמש שלי
תודה שחיפשת את המקורי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה