לחסימה זה לא קשור כי בעבר זה עבד, אולי בעיה ברשת אבל למה שיהיה יש לי ראוטר? וא''כ איך אני מסדר את זה?לדעתי קשור לחסימה או לרשת.
גם אצלי יש בעיה כזאת.
גם לי בעבר זה עבד.לחסימה זה לא קשור כי בעבר זה עבד, אולי בעיה ברשת אבל למה שיהיה יש לי ראוטר? וא''כ איך אני מסדר את זה?
אינטרנט וסינון זה דבר דינמי מבחינה טכנית, לכן גם אם בעבר זה עבד יתכן שעכשיו זה לא עובד, כדאי לפנות לספק הסינון ולבדוק/לשלול מולו.לחסימה זה לא קשור כי בעבר זה עבד, אולי בעיה ברשת אבל למה שיהיה יש לי ראוטר? וא''כ איך אני מסדר את זה?
גם לי יש אתרוג. כנראה בעיה כללית.אתרוג, מה זה וואצאפ ווב?
עובד מצוין, תודה רבה.גם לי יש אתרוג. כנראה בעיה כללית.
ווטסאפ ווב נמצא על כרטיסיה בגוגל. מה שיש לכם עכשיו זה ווטסאפ אפליקציה.
יש שתי דרכים להיכנס לווטסאפ על מחשב. דרך האפליקציה או דרך ווב.
איך עובד מצוין, בווב?עובד מצוין, תודה רבה.
כנראה.איך עובד מצוין, בווב?
גם אני עם הבעיה הזו באפליקציה, וברור לי שזה קשור לסינון, חשבתי שזו מדיניות חדשה של אתרוג, תכננתי לפנות אליהם אבל מעצלות וחוסר זמן לא עשיתי את זה עדיין.
כותבים ווטסאפ ווב בכרטיסיה בגוגל.מה הכוונה - וואטסאפ ווב על הכרטיסיה בגוגל?
איך אני מגיעה לשם? אשמח לעזרתכם
מבינה מטכנאי שעדכוני שרתי הסינון (VPN) הביאו לחסימת אפשרות הורדת קבצים .
מה שהתאפש ר לי בעבר (סינון של נתיב)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים