עזרה בוואצאפ

• הוסף לסימניות
מישהו יודע מה זה אומר אם מופיע לי בואצאפ על המחשב ההודעה המוצ''ב וכל מה שניסיתי לעשות לא עזר?

קבצים מצורפים

• וואצאפ.jpg
    וואצאפ.jpg
    KB 44.9 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
לדעתי קשור לחסימה או לרשת.
גם אצלי יש בעיה כזאת.

• הוסף לסימניות
לחסימה זה לא קשור כי בעבר זה עבד, אולי בעיה ברשת אבל למה שיהיה יש לי ראוטר? וא''כ איך אני מסדר את זה?
גם לי בעבר זה עבד.
וגם לי יש ראוטר.
תנסו אולי להיכנס דרך ווטסאפ ווב.

• הוסף לסימניות
לחסימה זה לא קשור כי בעבר זה עבד, אולי בעיה ברשת אבל למה שיהיה יש לי ראוטר? וא''כ איך אני מסדר את זה?
אינטרנט וסינון זה דבר דינמי מבחינה טכנית, לכן גם אם בעבר זה עבד יתכן שעכשיו זה לא עובד, כדאי לפנות לספק הסינון ולבדוק/לשלול מולו.

• הוסף לסימניות
אתרוג, מה זה וואצאפ ווב?
גם לי יש אתרוג. כנראה בעיה כללית.
ווטסאפ ווב נמצא על כרטיסיה בגוגל. מה שיש לכם עכשיו זה ווטסאפ אפליקציה.
יש שתי דרכים להיכנס לווטסאפ על מחשב. דרך האפליקציה או דרך ווב.

• הוסף לסימניות
גם לי יש אתרוג. כנראה בעיה כללית.
ווטסאפ ווב נמצא על כרטיסיה בגוגל. מה שיש לכם עכשיו זה ווטסאפ אפליקציה.
יש שתי דרכים להיכנס לווטסאפ על מחשב. דרך האפליקציה או דרך ווב.
עובד מצוין, תודה רבה.

• הוסף לסימניות
עובד מצוין, תודה רבה.
איך עובד מצוין, בווב?
גם אני עם הבעיה הזו באפליקציה, וברור לי שזה קשור לסינון, חשבתי שזו מדיניות חדשה של אתרוג, תכננתי לפנות אליהם אבל מעצלות וחוסר זמן לא עשיתי את זה עדיין.

• הוסף לסימניות
איך עובד מצוין, בווב?
גם אני עם הבעיה הזו באפליקציה, וברור לי שזה קשור לסינון, חשבתי שזו מדיניות חדשה של אתרוג, תכננתי לפנות אליהם אבל מעצלות וחוסר זמן לא עשיתי את זה עדיין.
כנראה.
כי גם אצלי זה ככה ועברתי להשתמש דרך ווב.

• הוסף לסימניות
מה הכוונה - וואטסאפ ווב על הכרטיסיה בגוגל?
איך אני מגיעה לשם? אשמח לעזרתכם

מבינה מטכנאי שעדכוני שרתי הסינון (VPN) הביאו לחסימת אפשרות הורדת קבצים .
מה שהתאפש ר לי בעבר (סינון של נתיב)

• הוסף לסימניות
מה הכוונה - וואטסאפ ווב על הכרטיסיה בגוגל?
איך אני מגיעה לשם? אשמח לעזרתכם

מבינה מטכנאי שעדכוני שרתי הסינון (VPN) הביאו לחסימת אפשרות הורדת קבצים .
מה שהתאפש ר לי בעבר (סינון של נתיב)
כותבים ווטסאפ ווב בכרטיסיה בגוגל.
נכנסים ופועלים לפי ההוראות (לא שונה מהאפליקציה במחשב).

• הוסף לסימניות
משהו יכול לעזור לי...
אני עם סינון של נתיב.
התקנתי אמולטור בלוסטאק, כאשר אני מזינה מספר טלפון כדי לקשר את המכשיר מופיעה לי השגיאה הבאה:

קבצים מצורפים

• 1746458005838.png
    1746458005838.png
    KB 70.7 · צפיות: 14

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה