כללי עזרה בוורד! דחוף

• הוסף לסימניות
יש לי מסמך שלם בוורד ובתוכו חלקים הנמצאים בסוגריים האם יש דרך להקטין בכל המסמך כל איפה שמופיע מלל בסוגריים??

• הוסף לסימניות
אני לא יודע מה בנוגע לוורד,

אבל אם יש לך CS3 אפשר לייבא לשם ועם חיפוש GREP אפשר לעשות את זה, הועלה אשכול כזה ע"י MענדיM

• הוסף לסימניות
USE WILDCARDS
חפש:
\(*\)
ובהחלף אתה יכול לסגנן גודל.
או בחפש, יש אפשרות של חפש הכל, ואז עם CTRL+[ או CTRL+] להקטין או להגדיל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;63888:
USE WILDCARDS
חפש:
\(*\)
ובהחלף אתה יכול לסגנן גודל.
או בחפש, יש אפשרות של חפש הכל, ואז עם CTRL+[ או CTRL+] להקטין או להגדיל

אולי תואיל בטובך לומר לי איפה אני מוצא את USE WILDCARDS

• הוסף לסימניות
CTRL+F
פותח את חלון החפש והחלף
Find And Replace
שם יש לך אפשרות לעשות 'וי' בהגדרה הנ"ל

• הוסף לסימניות
בבקשה:

קבצים מצורפים

• 6000.jpg
    KB 282.1 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
וואו ונתנו כולי התפעלות.
כל הכבוד על מהירות התגובה ועל התשובה המושלמת!

• הוסף לסימניות
העתקתי את האשכול גם לפורום תוכנה חומרה רשתות. שיהיה לשימוש גם למשתמשים הרגילים של הוורד. שאינם גרפיקאים.

תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;63899:
CTRL+F
פותח את חלון החפש והחלף
Find And Replace
שם יש לך אפשרות לעשות 'וי' בהגדרה הנ"ל

Ctrl+H
מוליך אותך ישר אל
Find and Replace

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה