כללי עזרה בזיהוי סיומת|cdr

• הוסף לסימניות
עלי לעשות משהו בפונטים שהשתמשו בם בתג, והמחשב שלי לא מזהה את הפונטים. שלחו אותם בסיומת cdr. מה זה הסיומת הזו? האם אלו פונטים רק של תג? האם יש לי אפשרות להשתמש בם באחת מתוכנות אדובי?

• הוסף לסימניות
סיומת זו היא של קורל

• הוסף לסימניות
היתכן שהפונטים שלו סגורים בקורל???
או שזה הקובץ עצמו שסגור כך וזה לא הפונטים בכלל?
לי אין קורל.
אולי מישהו מוכן לקבל במייל את הקובץ ולומר לי מה הוא מכיל? ואולי לסגור לי אותו בדרך אחרת?

• הוסף לסימניות
לא יתכן שהפונטים שמורים כך, מן הסתם זה הקובץ ,הוא נעשה בקורל.
תעלי אותו ונראה אם זה כך.

• הוסף לסימניות
טוב, הצלחתי לפתוח באילוסטרייטור וראיתי שזה בכלל לא הפונטים אלא הקובץ עצמו.
תודה רבה על העזרה!

• הוסף לסימניות
מה שכן, אפשר לסגור קובץ, עם הגופנים כEMBED. ואז זה נפתח עם הגופנים שלו, ואתה יכול להדפיס לPDF (למשל).

• הוסף לסימניות
ונתנו, אני לא הייתי מגיב לאשכול. פשוט בושה (לחברה שבייצוגך...) שאנשים לא יודעים מה הסיומת של ספינת הדגל שלה... בדק בית אצלכם דחוף.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה