כללי עזרה בזיהוי פונט

• הוסף לסימניות
שלום לכולם,

אשמח מאוד אם מישהו מזהה את הפונט שבתמונה ויכול לומר לי מה שמו ומיהו יוצרו.

תודה מראש
ישראל

קבצים מצורפים

• פונט לזיהוי.jpg
    KB 70.3 · צפיות: 7
  • הוסף לסימניות
keren/koren?

• הוסף לסימניות
נראה לי קורן סידור של מסטרפונט

• הוסף לסימניות
שימו לב לאות "א" היא לא של קורן של מסטר פונט, גם אני חשבתי שזה קורן אבל לצערי לא.. עוד רעיונות?

• הוסף לסימניות
לא קורן, אלא "קורן סידור" - הפונט שמשמש לא את תנ"ך קורן אלא את סידורי קורן.
משווק ע"י מסטרפונט.

• הוסף לסימניות
מעניין, לא מצאתי אותו בקטלוג שיש להם באינטרנט...

• הוסף לסימניות
נמצא בקטלוג 2011 למניין טעותם

למעשה זה לא פונט חדש, זה הפונט של סידורי ומחזורי קורן.
(בעצם אפשר לראות שכל מה שהוצאת קורן מוציאים חוץ מהתנ"ך, הכל בפונט הזה כמדומני, כולל ההוספות שהם מוסיפים בתנ"ך, למשל התרגום של דניאל, עזרא ונחמיה)

• הוסף לסימניות
זה לא קרן, אלא קורן של כיוון, כיום משווק רק ע"י מסטרפונט.
(הזכויות הם של הוצאת קורן)

• הוסף לסימניות
פליטת מקלדת:
במקום "קורן" כתבתי "וקרן"...

• הוסף לסימניות
משום מה אני לא מוצא את הפונט לא באתר ולא בקטלוג שהורדתי מהאתר, אז פשוט להתקשר אליהם ולרכוש? יש לי חבילה שם..

• הוסף לסימניות
נמצא בקטלוג החדש שאפשר להוריד מהאתר שלהם.
זה קורן סידור בולד.

• הוסף לסימניות
כן.
הפונט קיים בקטלוג 2011, וניתן כבר לרכוש אותו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה