מישהו יודע איזה פונט זה? והיכן ניתן להשיגו? בתודה מראש
כ כוכב עולה עיצוב | עימוד בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי עימוד ספרים 15/5/24 הוסף לסימניות #1 מישהו יודע איזה פונט זה? והיכן ניתן להשיגו? בתודה מראש
כ כוכב עולה עיצוב | עימוד בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי עימוד ספרים 16/5/24 הוסף לסימניות #2 אולי מישהו?
נ נשר גרף משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי 19/5/24 הוסף לסימניות #3 זה אחד הפונטים של BMH אין לי מושג מאיפה משיגים את זה לי אישית גם אין את זה
כ כוכב עולה עיצוב | עימוד בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי עימוד ספרים 19/5/24 הוסף לסימניות #4 נכתב ע"י נשר גרף: זה אחד הפונטים של BMH לחצ/י כדי להרחיב... מה זה BMH?
י יצחקכהן משתמש פעיל עיצוב גרפי 20/5/24 הוסף לסימניות #6 נכתב ע"י מעני: איזה פונט זה? צפה בקובץ המצורף 1656036 לחצ/י כדי להרחיב... פונט מדבר פונט מדבר פונט מדבר - בהשראת המגילות הגנוזות של קומראן liafonts.com
נכתב ע"י מעני: איזה פונט זה? צפה בקובץ המצורף 1656036 לחצ/י כדי להרחיב... פונט מדבר פונט מדבר פונט מדבר - בהשראת המגילות הגנוזות של קומראן liafonts.com
ס סטודיו אתרוג משתמש פעיל עיצוב גרפי 20/5/24 הוסף לסימניות #7 נכתב ע"י כוכב עולה: מה זה BMH? לחצ/י כדי להרחיב... עוקב
כ כוכב עולה עיצוב | עימוד בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי עימוד ספרים 20/5/24 הוסף לסימניות #8 נכתב ע"י סטודיו אתרוג: עוקב לחצ/י כדי להרחיב... זה תשובה או הצטרפות לשאלה?
ס סטודיו אתרוג משתמש פעיל עיצוב גרפי 21/5/24 הוסף לסימניות #9 נכתב ע"י כוכב עולה: זה תשובה או הצטרפות לשאלה? לחצ/י כדי להרחיב... הצטרפות לשאלה ויש עוד כמה פונטים שמאד שכיחים במודעות הירושלמיות שאני מחפש את מקורם זמן רב
נכתב ע"י כוכב עולה: זה תשובה או הצטרפות לשאלה? לחצ/י כדי להרחיב... הצטרפות לשאלה ויש עוד כמה פונטים שמאד שכיחים במודעות הירושלמיות שאני מחפש את מקורם זמן רב