דרוש מידע עזרה בזמר לחתונה

• הוסף לסימניות
שמחה ברנאהק תותח גם בשקט גם במקפיץ[אפשר לראות סרטונים שלו ביוטיוב]
מי שלא מכיר זה פשוט בגלל שהוא די חדש

• הוסף לסימניות
מוטי גולדמן הכי טוב ביקום היה בחתונה שה לנו השמחה היתה מעל השמים

• הוסף לסימניות
שמחה ברנאהק תותח גם בשקט גם במקפיץ[אפשר לראות סרטונים שלו ביוטיוב]
מי שלא מכיר זה פשוט בגלל שהוא די חדש
הוא לא חדש רק עד עכשיו היה פחות מוכר

ויש גם את הרשי אייזנבך עושה שמח, מקפיץ, אקשן, יודע להשתולל
ונשאר נורמלי...

• הוסף לסימניות
מוטי גולדמן הכי מטורף שה קים וגם לא מדי יקר הכי מטורף שה יש זה היה החתונה הכי שמחה מי כול החתונות שה היה לי כלומר 3 חתונות שה היה לי

• הוסף לסימניות
שימחה ביהניק ניקרה זמר חדש היה במעצד השנתי בתור זמר פריצת השנה

• הוסף לסימניות
מה שה תגידו אבן אדם הכי מטורף מוטי גולדמן מטורףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

• הוסף לסימניות
אני לא יודע בדיוק, כי הוא משנה את המחיר מפעם לפעם, תתקשר תשאל.
[אני מאמין שבאזור 5]

• הוסף לסימניות
שלום ,
אשמח לשמוע , כמה לוקח ( לחתונה ) -
* פיני איינהורן ,
* שמחה אברמצ'יק ,
* בנצי שטיין ,
* שמוליק קליין ,
* יונתן שיינפלד - רק לחופה ..... ,
וכן , איזה מקהלה נקראית הכי זולה ..... , וכמה היא לוקחת ???
תודה .

• הוסף לסימניות
שוב אני ..... ;)
אשמח גם לשמוע ,
מחיר ( ממוצע ) של מנגנים , על -
* גיטרה חשמלית ,
* אורגן ,
* קלרינט ,
* ותופים .

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה