חולה מוזיקה
משתמש צעיר
- הוסף לסימניות
שמחה ברנאהק תותח גם בשקט גם במקפיץ[אפשר לראות סרטונים שלו ביוטיוב]
מי שלא מכיר זה פשוט בגלל שהוא די חדש
הוא לא חדש רק עד עכשיו היה פחות מוכרשמחה ברנאהק תותח גם בשקט גם במקפיץ[אפשר לראות סרטונים שלו ביוטיוב]
היה אצלי והיה מטורףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףמוטי גולדמן הכי טוב ביקום היה בחתונה שה לנו השמחה היתה מעל השמים
כמה הוא לוקח?אני ממליץ בחום על מוטי גולדמן, ביחס למחיר הוא הזמר הכי שווה.
סנדי דינקל לוקח 3000 ודרכי גם יותר זולאני לא יודע בדיוק, כי הוא משנה את המחיר מפעם לפעם, תתקשר תשאל.
[אני מאמין שבאזור 5]
רגע .....שמוליק קליין לוקח 10.000
מקלה הכי זולה ניראה לי הקפלה
תתקר אליו ותשאל אותורגע .....
10,000 ?! ( מתי הוא הספיק להקפיץ את המחיר כ"כ ..... ?? )
כמה " הקפלה " לוקחים ???
טוב ,תתקר אליו ותשאל אותו
בנוגע לקפלה כך אני שמעתי אני לא יודע
לא יודע אבל שמעתי שהם הכי זוליםטוב ,
אבל כמה הם לוקחים ..... ???
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים