זה חמוד, אבל לא מדוייק.והתשובה היא:
מכסה את ראש האשה(בחופה)
תודה רבה לכל מי שהיה איתנו
והמתין בסבלנות לתשובה
עד שהגיע,
להתראות בחידות הבאות!
אפשר להגדיר תפילה כחיוב בכל יום בחיים.בוא נגיד שאישה די חייבת לעשות כל יום מחייה
חיילך לאורייתא...אפשר להגדיר תפילה כחיוב בכל יום בחיים.
אבל אי אפשר להגדיר את ברכת המזון כחיוב של כל יום.
אשה שלא הורידה את כיסוי ראשה אינה חייבת מחדש כיון שהגיע יום חדש.
כנ"ל אשה שנמצאת לבד בלי כיסוי ראש, אם אין בזה איסור אז היא יכולה להיות כך גם חודש.
מה גבר עושה פעם בחיים שלו שאישה יכולה לעשות כל יום בחיים שלה?
(קשור ליהדות)
אם היא רוצה למות ברעב ובצמא, היא יכולה לא לשים כיסוי ראש...כנ"ל אשה שנמצאת לבד בלי כיסוי ראש, אם אין בזה איסור אז היא יכולה להיות כך גם חודש.
לא עד כדי פיקוח נפש, אבל נכון.אם היא רוצה למות ברעב ובצמא, היא יכולה לא לשים כיסוי ראש...
בשביל לברך ולהתפלל היא חייבת
ואיך זה קשור ליהדות? כנראה אשר יצר...להחליף טיטול
יש מנהגים של חסידויותוהתשובה היא:
מכסה את ראש האשה(בחופה)
אם אתה לא יודע, מי אמר שיש כזה דבר??אני לא יודע מה התשובה לכן שאלתי,
שהוא רק יום אח"כ כתב מכתב לאמא שלו?תרשו לי לעלות חידה,
יוסי הלך לבריכה והוא כמעט נטבע ובשניה האחרונה הצליחו להציל אותו, ויום אח"כ הוא כתב לאמא שלו מכתב, 'אמא להיקרה מתנצל ממש אני יודע שעשיתי מעשה לא טוב, והדאגי אותך, לכן אני מתנצל, אבל מהיום אני לא נכנס לבריכה עד שהלמד לשחות' מה לא נכון במכתב הזה???
בהתנסחות? בלשון? המלל?תרשו לי לעלות חידה,
יוסי הלך לבריכה והוא כמעט נטבע ובשניה האחרונה הצליחו להציל אותו, ויום אח"כ הוא כתב לאמא שלו מכתב, 'אמא להיקרה מתנצל ממש אני יודע שעשיתי מעשה לא טוב, והדאגי אותך, לכן אני מתנצל, אבל מהיום אני לא נכנס לבריכה עד שהלמד לשחות' מה לא נכון במכתב הזה???
זה לא התשובה, אז הוא כתב את 10 ימים אח"כשהוא רק יום אח"כ כתב מכתב לאמא שלו?
במה שהוא אמר לה, יש שם משהו שלא הגיוןבהתנסחות? בלשון? המלל?
או בתוכן הסיפור?
שהוא כתב שעד שהוא לא יילמד לשחות הוא לא ייכנס לבריכהתרשו לי לעלות חידה,
הוא לא עשה מעשה לא טוב.'אמא להיקרה מתנצל ממש אני יודע שעשיתי מעשה לא טוב, והדאגי אותך,
לזה חיכתישהוא כתב שעד שהוא לא יילמד לשחות הוא לא ייכנס לבריכה
ואיך הוא ילמד אם הוא לא יכנס לבריכה
זה התשובה?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //