חידה עזרה בחידה

• הוסף לסימניות
מה גבר עושה פעם בחיים שלו שאישה יכולה לעשות כל יום בחיים שלה?
(קשור ליהדות)

• הוסף לסימניות
טוב החברה כאן קצת חכמים, אז נעלה משהו יותר.....

אני גר בביתי
גנבים באו עלי,
הבית יצא מהחלונות,
ואני נשארתי לבדי, מי אני?

• הוסף לסימניות
טוב החברה כאן קצת חכמים, אז נעלה משהו יותר.....

אני גר בביתי
גנבים באו עלי,
הבית יצא מהחלונות,
ואני נשארתי לבדי, מי אני?
אולי דג?
גר במים
והמים יצאו מהחלונות- מהחורים של הרשת?

• הוסף לסימניות
מה גבר עושה פעם בחיים שלו שאישה יכולה לעשות כל יום בחיים שלה?
(קשור ליהדות)
טהרת המת* זה מדאורייתא/ספק דאורייתא לאומת מקווה בוקר של גברים חסידים (בעיקר) שאינו חובה הילכתית?
אם כן, אז התשובה בגוף השאלה שלי 🤔

*מצד הגבר המת=מטוהר פעם אחת בגלגול חיים, בימינו

• הוסף לסימניות
טהרת המת* זה מדאורייתא/ספק דאורייתא לאומת מקווה בוקר של גברים חסידים (בעיקר) שאינו חובה הילכתית?
אם כן, אז התשובה בגוף השאלה שלי 🤔

*מצד הגבר המת=מטוהר פעם אחת בגלגול חיים, בימינו
לא הבנתי מאומה!

* הוא בעצמו לא יודע את התשובה, (אז מי אמר שיש שאלה) אז מה שנגיד יהיה נכון..

• הוסף לסימניות
לא, ובבקשה מכם שמי שכבר מכיר או ששמע את החידה הזו פעם שלא יענה
ובבקשה אל תגנוב אשכול של מישהו אחר שמבקש בקשת עזרה ספציפית לפתרון שאלה כל שהיא - עם חידות מגוונות מהמאגר שלך.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני חשבתי על מצווה שגברים מקיימים
כמו נניח להניח תפילין
יש שיטות שאומרות שלאישה מותר לשים
לכן שהחיינו על תפילין גבר עושה פעם אחת
ואישה בפונטיציאל עדיין יכולה לעשות את זה כל יום מחדש

ניסוח השאלה זה
שאישה יכולה לעשות כל יום בחיים שלה?
ולא שהיא חייבת לעשות
זה אומר שזה משהוא בפונטיציאל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה