עזרה בחיפוי קיר מטבח חדש

• הוסף לסימניות
בכייף! מאיפה את? לאן לשלוח?

• הוסף לסימניות
לא ממליצה לך בכלל!
היה לי טפט מהמם כמה שנים.
לקחתי משהו מומחה שידביק לי ואם הזמן נקרע והתלכלך בחריצים.
זה היה מאוד יפה ומרשים לתקופה קצרה....
אחר כך יוצר מהאףףף
קודם כל תודה רבה!
מידע חשוב
מאיפה היה הטפט?
כי טפטים שעושים בארץ כן אמרו לי שזה מחזיק 10 שנים...
אבל עלויות באמת גבוהות?..

• הוסף לסימניות
יש פלטות של פי בי סי עם כול מיני דוגמאות מהמהמות זה בגודל 120/220 וזה מאוד פרקטי במזדרון
שהילדים נוגעים המון עם הידים ומלכלכים...וזה גם קל מאוד לניקוי עולה ליחידה 250-300 שח
יש לך מידע או לינק לחנות שמוכרת פי וי סי כזה? האם זה מתאים לחיפוי מעל קרמיקות ישנות. מחפשת משהו לשדרוג מראה קרמיקה במטבח.

• הוסף לסימניות
יש לך מידע או לינק לחנות שמוכרת פי וי סי כזה? האם זה מתאים לחיפוי מעל קרמיקות ישנות. מחפשת משהו לשדרוג מראה קרמיקה במטבח.
כן יש ברחוב קהילות יעקוב 21 בבני ברק חנות שקוראים לה יוסף בשורות טובות בע"מ מוכרים שם כלים סניטרים קרמיקה וכו שרות מעולה אספקה מהירה
ואני חושבת שזה מתאים להדבקה על קרמיקות מדביקים את זה עם סופר שבע עם אמרתי נכון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה