כללי עזרה בחירת פונטים מפונטביט

• פותח הנושא trew
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
רכשתי חבילת 150 משקלים מפונטביט ואין לי ממש מושג בפונטים מה כדאי לקחת ומה רק נראה יפה ובתכלס הוא חסר שימוש.
אנא העשירו אותי מניסיונכם, ואיזה משקלים כדאי לקחת מכל פונט.
(בכללי כדאי לקחת פונט עם כל המשקלים או שמשקלי מדיום למשל אפשר ליצור בצורה נוחה לעין בלי לרכוש פונט)
תודה לכולם

• הוסף לסימניות
קודם כל כדאי לקחת מהחדשים, הם אחרים ופחות מוכרים.
ולחכות גם לחדשים של 2013
חוץ מזה כדאי לגוון בסגנונות הפונטים.
כדאי בפונטים שימושיים לקחת 3-4 משקלים.
כדאי גם כמה באנגלית.
ידני זה אף פעם לא כמו המקורי.
מומלצים:
בסיסיים:
ספוילר
ספייסר
פורמולה רגיל וצר
ג'וקר
אדמה/גפן
רפורמה רגיל וצר
טיפוגרף
טיפוגרף תג
כתב יד:
אמפטיקה
אספקלריה
נוגה
מענינים:
ספולוקס
אדרנלין
אוריה
פרמיירה
אלפי
נעמה
פיגמנט
אלסטיקה

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
קודם כל תודה רבה רבה,
אילו מהם אלו שכדאי לקחת כמה משקלים?
ואלו כדאי לקחת גם את הגרסה האנגלית?

• הוסף לסימניות
אה ולא ציינתי שאין לי אפשרות לקחת מקטלוג 2013 אלא רק מ2012

• הוסף לסימניות
לדעתי לא כדאי לקחת מהפונטים באנגלית, יש אלפי פונטים לועזים בחינם ברשת (איכותיים)

• הוסף לסימניות
כתבי קודש:
אוסקר
אשכנזי
ליבורנה
תהילה

• הוסף לסימניות
לאחר ניסיון רב
לדעתי כדאי לקחת מכל גופן את כל המשקלים שלו.
אמנם בעבר הייתי בוחר ממוצע, של דק\רגיל\כבד.
אך היום ברור לי שחבילה שאיתה אשתמש, היא חבילה שמכילה את כל האופציות.

• הוסף לסימניות
גם לי יש חבילה ואשמח להמלצות,
בנתיים בחרתי את אשר - 2 המשקלים הקיימים.
ואני מרוצה ממנו מאוד!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה