דרוש מידע עזרה בחפיפת פאה

• הוסף לסימניות
נמאס לי לשלוח את הפאות שלי (ייבוש טבעי) לחפיפה.
אני צריכה עזרה איך לחפוף? (כל הקישורים שנשלחו באשכולים קודמים חסומים לי...)
אוסיף שניסיתי לסרק אותן כבר לבד, אחת- בהתחלה יצאה בסדר- חלקה "מקלות", פעמים אחרות שניסיתי לחפוף אותה- קצוות השיער יצאו כלפי חוץ, וזה היה נראה מזעזע- לא הצלחתי ליישר בצורה נורמלית את הקצוות.
השניה- נראה לי חייבת בייביליס, כי הסוף לא ממש גזור ישר, והפאה יוצאת חלקה בסירוק.
(אין לי בייביליס, אבל אם אדע איך להשתמש- אקנה בכיף)

• הוסף לסימניות
בקיצור. רוצה קורס פאנות מקצועי זריז וחינמי...

• הוסף לסימניות
אני עשיתי קורס של כמה שעות בפעם אחת לימדה איך לעבור עם בייביליס על פאה

• הוסף לסימניות
נמאס לי לשלוח את הפאות שלי (ייבוש טבעי) לחפיפה.
אני צריכה עזרה איך לחפוף? (כל הקישורים שנשלחו באשכולים קודמים חסומים לי...)
אוסיף שניסיתי לסרק אותן כבר לבד, אחת- בהתחלה יצאה בסדר- חלקה "מקלות", פעמים אחרות שניסיתי לחפוף אותה- קצוות השיער יצאו כלפי חוץ, וזה היה נראה מזעזע- לא הצלחתי ליישר בצורה נורמלית את הקצוות.
השניה- נראה לי חייבת בייביליס, כי הסוף לא ממש גזור ישר, והפאה יוצאת חלקה בסירוק.
(אין לי בייביליס, אבל אם אדע איך להשתמש- אקנה בכיף)
אם היא יבוש טבעי אמיתי
ממתי צריך להתעסק איתה אחרי החפיפה???
אותי לימדו שיבוש טבעי חופפים מיבשים וסאלמת-וככה אני עושה ויוצא מושלם
אולי זה תלוי בצורת החפיפה-כחלק מקניית הפאה עשו לי קורס איך חופפים
אולי תשאלי משו ספציפי בחפיפה אם יועיל לך ןאענה ללך

• הוסף לסימניות
אם היא יבוש טבעי אמיתי
ממתי צריך להתעסק איתה אחרי החפיפה???
אותי לימדו שיבוש טבעי חופפים מיבשים וסאלמת-וככה אני עושה ויוצא מושלם
אולי זה תלוי בצורת החפיפה-כחלק מקניית הפאה עשו לי קורס איך חופפים
אולי תשאלי משו ספציפי בחפיפה אם יועיל לך ןאענה ללך
איך את מייבשת? ומתי את מסרקת עם מסרק?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה