כללי עזרה בטבלה באינדיזיין

• הוסף לסימניות
יש לי טבלה באינדיזיין לספר טלפונים, ואני מעוניינת שבין השמות יופיע לי קו, הבעיה שאני לא יכולה להגדיר לו לדוג' כל 3 שורות כי זה משתנה, יש כאלו שזה רק 2 שורות. יש אפשרות להגדיר לו לפי סטיילים מסוימים?

• הוסף לסימניות
בוודאי,
ניתן להגדיר קו-פסקה תחתון לסגנון מסויים בחלונית הסגנונות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ז.רבינוביץ;n5038468:
בוודאי,
ניתן להגדיר קו-פסקה תחתון לסגנון מסויים בחלונית הסגנונות

תודה. אבל כנראה לא הובנתי. לא מספיק לי פרגרף -רול. אני צריכה קו מתחת לכל השורה(3 טורים) בטבלה.

• הוסף לסימניות
אפשר. באופציות טבלה...

• הוסף לסימניות
אפשר באופצית טבלה להגדיר שיהיה קו רק אחרי כרקטר סטייל מסוים?
אני צריכה שיבוא לי אוטומטי קו אחרי שורת הכתובת. אבל אני לא יכולה להגדיר לו לפי כל X שורות, כי זה נתון משתנה. לפעמים זה צריך לבוא אחרי 3 שורות ולפעמים אחרי שתיים

• הוסף לסימניות
אי אפשר. רק עם סקריפט בהזמנה...

• הוסף לסימניות
כמה עולה להזמין סקריפט?

• הוסף לסימניות
תצרי איתי קשר: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> ואשמח לתת הצעת מחיר.

אריאל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה