בקשה עזרה בטמו

• הוסף לסימניות
האם מישהו יכול לעזור לי כאשר אני מחכה כבר למעלה משלושה שבועות להזמנה מטמו והיא עוד לא הגיעה אלי אפילו שהיא כבר בארץ יש עיכוב כל שהוא לא מוסבר אשמח מאוד לעזרה בדחיפות

• הוסף לסימניות
האם מישהו יכול לעזור לי כאשר אני מחכה כבר למעלה משלושה שבועות להזמנה מטמו והיא עוד לא הגיעה אלי אפילו שהיא כבר בארץ יש עיכוב כל שהוא לא מוסבר אשמח מאוד לעזרה בדחיפות
אני פונה אליהם בכל פעם כזו
פותחים לי כרטיס
באחריות - מרגע הפתיחה לא יותר משבוע וההזמנה אצלי.
תבקשו נציג אנושי, הבוט שם לא משהו.

• הוסף לסימניות
אני פונה אליהם בכל פעם כזו
פותחים לי כרטיס
באחריות - מרגע הפתיחה לא יותר משבוע וההזמנה אצלי.
תבקשו נציג אנושי, הבוט שם נראה לי שפתחתי כבר כמה כרטיסים ואין שום שינוי

• הוסף לסימניות
נראה לי שפתחתי כבר כמה פעמים ואין שום שינוי

• הוסף לסימניות
נראה לי שפתחתי כבר כמה פעמים ואין שום שינוי
מוזר
במקרים חריגים אפשר לפנות לחברת המשלוחים
ואגב
הנציגים שם מאוד אדיבים, כל איחור שלהם - קל אפלו - מזכה אותי בקרדיט של שישים ש''ח. תבקשי שוב ושוב, ואולי גם תשלחי לחברת משלוחים אימייל.
פעם אחת, בהזמנה שהייתי חייב לפני טיסה שהוקדמה לי - פניתי לחברת משלוחים - שעתיים אחרי הפנייה ההזמנה יצאה לדרך...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה