עזרה בידע על אורגן ימהה PSR S910

• הוסף לסימניות
יש לי את האורגן הזה כמה שנים ואני לא יודע איך
לבנות בו מקצבים ואיך להעתיק דברים
אם משהו יודע איך ניתן להשיג עליו חוברת הפעלה בעברית(יש ברשת רק באנגלית וכשמתרגמים זה יוצא משובש)
אשמח אם יידע אותי
דרך אגב האם מקצבים של 950/970 עולים עליו והאם יש בו דגימות
תודה

• הוסף לסימניות
אין באורגן אפשרות של דגימות
אבל מקצבים בלי דגימות יעלו עליו

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
ב 970 יש גם אפשרות לדגימות

• הוסף לסימניות
יש משמעות נוספת לאורגן ימהה 975?
והאם ניתן להדגים בו ואיך?
ממש תודה רבה לכל העונים...

• הוסף לסימניות
כמעט כמו ה970
יש בו יותר מקום לדגימות
סאונד משופר מעט
וכן אפקט מונו לגטו....[אל תשאל מה זה......]
ושליטה על לייב קונטרול בבנק.
הרמקולים לא משהו לטעמי כמו כל הPSR S............
הם לא שורדים את מה שהאורגן יכול להוציא...........
בקורג אפילו ב700 זה הרבה יותר טוב!
וכ"ש ב1000
אני תמיד ניגנתי על אוזניות אולפן.

• הוסף לסימניות
בדרך כלל.. מונו זה אומר שאם לוחצים על 2 קלידים - יישמע צליל רק של אחד מהם, ואם לוחצים על אחד ותוך כדי לחיצה עליו לוחצים על עוד תו - התו השני מושמע
ככה אפשר לשחק הרבה עם מהירויות בלחיצה על צלילים, לדוגמה מחזיקים קליד בתו דו ולוחצים מהר על התו דו באוקטבה מעל ואז זה יוצר טרילי כזה... בגלל שברגע שעוזבים את התו השני שנלחץ אז התו הראשון חוזר להיות מושמע מכיון שהוא עדיין לחוץ

מקווה שזה לא מסורבל.. ;)

לגטו זה אומר שאם מנגנים ועוברין מתו לתו בלי לתת רגע הפסקה בין לחיצה ללחיצה אלא שומרים על רציפות אז הצליל נמרח קצת בין התווים ולא מפוסק כרגיל..

• הוסף לסימניות
לא מסובך ממש תודה רבה....
אגב יש אפקט מיוחד לקלרינט? כי יש עוד סוגי פיץ' וכדו' שאולי ישפרו את הפיל כלומר file המדוקדק ...
קלרינט זה כלי קצת מסובך באורגן
אגב לפני כל הפיץ' והכפתורים, אפשר לפתח טכניקות בנגינה עצמה של הקלרינט שיישמע כאילו יש קנעייטצ'ים וטרילים וכדו'
חוץ מזה שלענ"ד כדאי לשים הרבה ריוורב ודיליי לקלרינט (כמובן במידה ולא בהגזמה, אבל כן לתת בשפע)
זה משנה את התמונה לגמרי

• הוסף לסימניות
קלרינט זה כלי קצת מסובך באורגן
אגב לפני כל הפיץ' והכפתורים, אפשר לפתח טכניקות בנגינה עצמה של הקלרינט שיישמע כאילו יש קנעייטצ'ים וטרילים וכדו'
חוץ מזה שלענ"ד כדאי לשים הרבה ריוורב ודיליי לקלרינט (כמובן במידה ולא בהגזמה, אבל כן לתת בשפע)
זה משנה את התמונה לגמרי
ואיך אני נותן טרילים ודיליי?

• הוסף לסימניות
ודאי ששוה לך לשדרג זה עולם אחר, ללא ספק (אם יש לך כסף)
ניגנתי פעם באוזניות בחנות של כלי זמר , אני חושב שזה היה על ה975
זה היה תענוג.. סאונד כזה חם

• הוסף לסימניות
ואיך אני נותן טרילים ודיליי?
ראית פעם את דוד ביתן בסרטון? הוא עושה סקסופנים ומשחק עם 2 האצבעות במהירות ובעדינות
אבל גם יש את הקנעייצ'ים של הקלרינט, אפשר ללחוץ על תו ואז עם האצבע השניה ללחוץ על התו שמצד ימין שלו לחיצה של רגע קצר וחלשה ואז לחזור לתו הקודם יותר חזק, כמו קפיצה קצרה לתו הימני וחזרה מיד לתו שאנחנו עליו, כמו גניחה כזאת..

דיליי זה אפקט, כמו שיש ריוורב אפשר לשים גם דיליי באפקטים
לצלילי יד ימין יש אפשרות ל2 סוגי אפקטים לפחות

• הוסף לסימניות
בדרך כלל.. מונו זה אומר שאם לוחצים על 2 קלידים - יישמע צליל רק של אחד מהם, ואם לוחצים על אחד ותוך כדי לחיצה עליו לוחצים על עוד תו - התו השני מושמע
ככה אפשר לשחק הרבה עם מהירויות בלחיצה על צלילים, לדוגמה מחזיקים קליד בתו דו ולוחצים מהר על התו דו באוקטבה מעל ואז זה יוצר טרילי כזה... בגלל שברגע שעוזבים את התו השני שנלחץ אז התו הראשון חוזר להיות מושמע מכיון שהוא עדיין לחוץ
יש את זה גם ב910

• הוסף לסימניות
איך עושים שב A יהיה 4/4 ובB יהיה8/8 כלומר לקחת שני מקצבים ולשלב אותם במקצב אחד שבכל כפתור יהיה מקצב שונה באורגן ימהה PSR 910

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה