כללי עזרה ביוטיוב-דחוף

• פותח הנושא meg
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני צריכה להוריד מס' סרטונים מיוטיוב לצרכי הוראה, מישהו יודע איך עושים את זה? יעזור לי מאוד!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
קצת הסבר אולי?

• הוסף לסימניות
אני יכולה להוריד לך מה שאת צריכה. לוקח לי שניה. אין לי מושג מאין זה צץ אבל יש לי כפתור שמוריד כל סרטון באינטרנט
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
שלחתי לך באישי, אשמח אם תוכלי לעזור!, תודה..

• הוסף לסימניות
יש מספר תוכונות מוצלחות מאוד להורדה מיוטוב ולא רק מיוטוב:

1. IDM תוכנה מאוד מומלצת להורדות בכלל ויש לה אפשרות לקבוע שבכל אתר שאתה גולש הוא מציב לך כפתור הורדה ליד הקליפ. ניתן להוריד אותו בהרבה מקומות הכי פשוט לחפש בGoogle הורדה IDM יש לזה קראקים ופאצ'ים הגירסה הכי מתקדמת זה 5.18.

2. youtubedownloader תוכנה חינמית שניתן להוריד באתר החברה פשוט עושים חיפוש בגוגל של המילה הנ"ל וזה מיד יעלה בתוכנה הזאת מה שעושים זה פשוט להעתיק את הלינק שבצד ימין של הקליפ המבוקש לתוך התוכנה ולהוריד, בתוכנה יש אח"כ אפשרות להמרה משום שכל הקליפים שעל שרת היוטוב הם סיומת flv.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה