עזרה בייצוא פרוייקט באפטר בבקשה! למבינים

• הוסף לסימניות
יש לי פרוייקט באפטר שהרז' שלו היא 1920 על 1080 וכשאני מייצא אותו, הוא קוטן ל480 על270 - רבע מגודל המקור.
וכשאני מגדיר באואטפוט - ריסייז ל 1920 על 1080, הוא מותח את הפרוייקט ומוציא אותו מפוקסל.
מישהו יכול לומר לי למה זה קורה ??
יכול להיות שזה בגלל שאני מרנדר אותו במצב של קאוטר(quarter)? כי הבנתי שזה לא אמור להיות כך.

התודה מראש לעוזרים.

• הוסף לסימניות
ברור! זה אומר שהוא מרנדר על רבע מהאיכות (שזה בדיוק הרזולוציה שקיבלת) תשנה לFull (בהגדרות רנדר לא במוניטור)

• הוסף לסימניות
?

אתה יכול להסביר לי איפה אני משנה את ההגדרות האלו בדיוק?
כי ראיתי שזה כבר בfull ברנדר סטינגס ...

• הוסף לסימניות
תודה

תודה היסתדרתי והצלחתי לעשות מה שרשמת בתשובתך, אם אפשר גם לעזור לי בייעוץ איך לייצא את הפרוייקט באפטר , הפרוייקט שלי מכיל וידאו HD באיזה פורמט הכי כדאי לי לייצא אותו אשמח להסבר מפורט.

ואגב בתשובה שנתת הקישור שבור. אשמח על כל מצב לראות אותה.

• הוסף לסימניות
אם מדובר בסרטון קצר שמכיל אנימציה גרפית(מאפטר לדוג') ודורש איכות גבוהה-
Uncompressed Microsoft AVI יכל להיות פתרון אך הוא כבד מאוד וכל 10 שניות שוקלות קרוב ל300 מגה (בSD) פתרון יותר טוב שאני משתמש בו בייצוא מאפטר- QuickTime PNG גם שומר על איכות מכסמלית ושוקל כ20% מקודמו וגם תומך בשקיפות.

מועתק מתשובה ארוכה שנמצאת באשכול הזה-
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=76964#7

• הוסף לסימניות
תודה

תודה רבה על כל הטרחה והעזרה עזרת לי מאוד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה