עזרה בייצוא קובץ מאפטר אפקטס!

• הוסף לסימניות
מישהו יכול לעזור לי ?
יש לי פרויייקט באפטר אפקטס שמכיל וידאו hd איך אני מייצא אותו בצורה הנכונה ביותר ?
*(אני רוצה לעבוד עליו אחר כך בפרימייר וכרגע אני לא מצליח להתממשק... :(
אשמח לעזרה..
בתודה מראש לעוזרים... אני...
אני שואל לאחר מספר נסיונות שכל נסיון לקח לי מעל שעה ולפעמים יותר :( ... ואשמח לענות על שאלות למי שיכול ורוצה לעזור...

• הוסף לסימניות
יש אפשרות לאינטגרציה בין התוכנות..
אם הגירסאות של האפטר והפרימייר באותה גירסה.
אתה פותח בפרימייר את קובץ האפטר הפתוח..
(אם לא ניסית.. אסביר)

• הוסף לסימניות
ניסינו

האפטר היא גרסת 5.0 והפרימייר 5.5 לכן אני לא מצליח להתממשק.
ובלי כל קשר כשניסיתי להתממשק עם פרימייר 5 גם לא הצלחתי משום שהפרוייקט הוא כבד מאוד והפרימייר לא זזה...

אז תודה רבה אין לי אותה גרסה וזו הבעיה... תודה

• הוסף לסימניות
אז בכל זאת

איך כדאי לי לייצא אותו בצורה הנכונה ביותר (hd) מבלי לאבד איכות.??

• הוסף לסימניות
לפורמט H.264

• הוסף לסימניות
אם מדובר בגרפיקה בתנועה, או משהו שהוא לא ארוך במיוחד אני ממליץ לייצא ב Quick Time בקידוד png זה קודק שלא מאבד איכות (בניגוד לH.264 שמוגדר כמאבד איכות) תומך בשקיפות (ערוץ אלפא) ושומר על משקל נמוך יחסית לאיכותו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה