עזרה בייצוא DVD

• הוסף לסימניות
ערכתי סרט ארוך בפרימייר CC 17 , הוא יצא כבד מדי ולא יכול לעלות על דיסק DVD .
בעבר ייצאתי לDVD דרך תוכנת אנקור. הבנתי מהטכנאי שלי שכיום התוכנה הזו לא מתפקדת יחד עם גרסת CC.
יש כאן מי שהוא שיוכל לומר לי מה התחליף לזה? איך אני מייצאת לDVD , זאת אומרת מקטינה את הקובץ לגודל דיסק בלי לפגוע באיכות?
תודה מראש לכולם!

• הוסף לסימניות
בעצם בעבר הורדת את האיכות לאיכות של DV דרך תוכנת אנקור. את זה תוכלי לעשות גם עכשיו ע"י בחירה בהגדרות המתאימות של הפורמט. (MPG או לחילופין H.264) הייתי ממליצה לך לחלק את הסרט ל2 וכן לשמור על איכות ה HD שלו. או להגיש ללקוח את הסרט בדיסקאונקיי כמו שמקובל היום.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
להגיש בדיסק אונקי זה לא רלוונטי, כי אני צריכה לצרוב את זה לכיתה שלמה...
לגבי הפורמטים ייצאתי את זה על H.264 אבל כמו שכתבתי למעלה זה יצא גדול מאוד...
כמעט 19 GB .
מה אני יכולה לעשות כדי להקטין את המשקל וכמה שפחות לפגוע באיכות.

• הוסף לסימניות
מה אורך הסרט

• הוסף לסימניות
שעה ו20 דק'.

• הוסף לסימניות
ביטריייט של בערך 6200 יתן לך קובץ שנכנס בדיסק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה