עזרה ביצוא

• הוסף לסימניות
איך מיצאים סרט של 20 דקות מפרימייר CS6 באיכות מקסימלית במשקל נורמלי?

• הוסף לסימניות
ייצוא לH264
בחירה באחת האפשרויות הגבוהות

או
האפשרות האחרונה
WINDOWS MEDIA
לקבלת קובץ WMV

בכל אחת מהאפשרויות יש כמה איכויות
ככל שהאיכות עולה
משקל הקובץ עולה
את יכולה לראות מראש מה יהיה משקל הקובץ
במרכז החלון למטה

• הוסף לסימניות
אני לא מכיר את התוכנה אבל אתה יכול אחרי שסגרת סרט להמיר עם תוכנת Format Factory תוכנה חינמית בעברית ואתה מגדיר שם גודל איכות סוג פורמט מקווה שעזרתי..

• הוסף לסימניות
תודה לכם!
עדיין אני שואלת עד כמה ניתן להוריד את הגדרות האיכות כדי להוריד במשקל והלשאר עם איכות טובה.

מישהו יודע לפרט לי?

• הוסף לסימניות
720 זה מינימום

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מולטימד;1921551:
תודה לכם!
עדיין אני שואלת עד כמה ניתן להוריד את הגדרות האיכות כדי להוריד במשקל והלשאר עם איכות טובה.

מישהו יודע לפרט לי?

אינדואוס מדיה באיכות HD
הכי קל והכי איכותי בשבילך!!!

• הוסף לסימניות
השאלה בשביל מה את צריכה - לאינטרנט או לשימוש רגיל? ואם לאינט' - מאיפה את מעלה ודרך מה?
כי היום אפשר גם לרנדר לפלאפון וכו'.
אם זה לצורך העלאה, כשאני היתי צריכה להעלות לאינטרנט אז היתי חיבת לסגור באיכות מאד נמוכה. לי אישית לא עלה כשזה הי'ה באיכויות הגבוהות
סגרתי על ווינדוס מדי'ה באחת האיכויות הנמוכות (אז אפילו לא חלמו על cs6...) הי'ה מקסימום cs4 או 5...
האיכות אומנם לא גבוהה. אבל אם זזה לא לצורך מאד מקצועי, זה מספיק.
תפרטי יותר בשביל מה את צריכה, אולי תיהינה יותר אפשרויות בע"ה להתאים לך.​
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
את יכולה לראות מראש מה יהיה משקל הקובץ
במרכז החלון למטה[/QUOTE]

אם כבר בעניין הזה- באפטר גם אפשר לראות את משקלו הסופי של הקובץ לפני הייצוא?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מולטימד;1921551:
תודה לכם!

מישהו יודע לפרט לי?

איכות יכולה להיות ממש טובה או ממש גרועה.
כל מה שלא בהגדרה הנ"ל וגם הנ"ל הוא סובייקטיבי.
ולכן כמה אפשר להוריד במשקל ועדיין ישאר איכותי, זו שאלה שאת צריכה לענות עליה בעצמך. תקטיני משקל תראי איך יצא. עדיין האיכות מספקת תורידי עוד ותבדקי שוב וכו'.

בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה