כללי עזרה ביצירת טופס באינדזיין

• הוסף לסימניות
איך שולטים על כיון הפסקה של תיבת מילוי בעת יצירת טופס באינדזיין. הברירת מחדל שלו היא שמאל. ואני רוצה לימין. יש אפשרות?
תודה !

• הוסף לסימניות
הנה

קבצים מצורפים

• 2015-11-08_151236.png
    KB 10.3 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
לא נראלי שאפשר בתוך אינדיזיין, אבל באקרובט DC (ואני מאמין שגם בגירסאות יותר ישנות) אפשר

קבצים מצורפים

• 2015-11-08_225114.png
    KB 11.3 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
ואם אתה רוצה לדעת באקרובט איך להפוך מימין לשמאל אז הנה

קבצים מצורפים

• 2015-11-08_225410.png
    KB 11.5 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
וואו איזו השקעה תודה רבה!
באקרובט הצלחתי לייצר טופס מושלם הבעיה היתה כשרציתי ליצור טופס באינדזייין.
כי אני צריכה לייצר את אותו סוג טופס (מרובה עמודים) למספר מסמכים שהרקע הוא המשתנה והשטחי מילוי נשארים באותו מיקום ואותן נתונים.

• הוסף לסימניות
ליצירת טפסים באינדיזיין כדאי לבדוק את התוסף הזה באתר שלי:
http://www.id-extras.com/products/formmagic

הוא נותן לשלוט בפונט, בישור, בצבע, וכן טקסט ברירת מחדל בתוך השדות (כולל פירמוט בסיסי של הטקסט -- נטוי, מודגש, superscript וכו').

נוח מאוד לתפעול: מכינים את הקובץ באינדיזיין, ואז קליק אחד נוסף, ובאקרובט עוד קליק אחד וזהו!

יש שם גם גירסה חינמית לטפסים קצרים (עמוד אחד ועד 10 שדות).

(אה, וגם אפשר להכין שדות עם מספר מוגדר של תאים להזנת ת"ז וכו' כגון:
1|2|3|4|5|6|7|8|9

שנקרא comb fields).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אריאל וו;1839693:
ליצירת טפסים באינדיזיין כדאי לבדוק את התוסף הזה באתר שלי:
http://www.id-extras.com/products/formmagic

הוא נותן לשלוט בפונט, בישור, בצבע, וכן טקסט ברירת מחדל בתוך השדות (כולל פירמוט בסיסי של הטקסט -- נטוי, מודגש, superscript וכו').

נוח מאוד לתפעול: מכינים את הקובץ באינדיזיין, ואז קליק אחד נוסף, ובאקרובט עוד קליק אחד וזהו!

יש שם גם גירסה חינמית לטפסים קצרים (עמוד אחד ועד 10 שדות).

(אה, וגם אפשר להכין שדות עם מספר מוגדר של תאים להזנת ת"ז וכו' כגון:
1|2|3|4|5|6|7|8|9

שנקרא comb fields).

אני מנסה להפעיל את הסקריפט לא הצלחתי להבין מה הוא עושה.
הוא לא נותן עריכה של הטקסט בתוך תיבת השדה.

• הוסף לסימניות
א. אני רואה שהצלחתם להתקין את הסקריפט המתאים לאינדיזיין. האם גם הצלחתם להתקין את הסקריפט בחבילה שמתאימה לאקובט? אם כן, יש לכם כעת בתפריט של אקרובט פקודה חדשה: Edit > FormMagic.

ב. הוראות הפעלה בקצרה: עיצבו את הטופס כרצונכם באינדיזיין. מלאו את השדות בטקסט שתרצו באינדיזיין. החילו על טקסט זה את הצבע, גודל, יישור, ופונט הרצוי. אם צרצו ליצור "משרק", הוסיפו קו כזה: | בתוך השדה באינדיזיין. אם תרצו שדות ריקים ללא טקסט ברירת מחדל, השאירו את השדות ריקים באינדיזיין, אבל הניחו את הסמן של הטקסט בתוך השדות ואז הגדירו את הפונט וכו' כנ"ל, או לחילופין ייצרו סגנון פסקה עם כל המאפיינים שתרצו והחילו סגנון פסקה זו על כל השדות שיצרתם באינדיזיין.

2. גמרתם לעצב את הטופס? בעוד המסמך עדיין פתוח באינדיזיין, הריצו את הסקריפט FormMagic מתוך חלונית הסקריפטים באינדיזיין. תקבלו הוראת הצלחה.

3. תעשו אקספורט של הטופס לאקרובט בדרך הרגילה לטפסים אינטראקטיביים.

4. כאשר הטופס נפתח באקרובט, גשו לפקודה החדשה (File>FormMagic), ובחרו אותו.

זהו! כל המאפיינים של השדות שקבעתם באינדיזיין מועברים לשדות באקרובט, כולל בחירת הפונט, היישור, הגודל, טקסט ברירית המחדל, וכו' -- הכול בקליק אחד באקרובט!

מובן? :)

• הוסף לסימניות
זה לא משאיר את העיצוב שבניתי באינדזיין. אולי צורת הסגירה שלי לא טובה.
צריך לסגור על פידיאף אינטרקטיב. ושם צריך לסמן איזה כפתור מיוחד אולי?

• הוסף לסימניות
זה מה שרושם

...

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 11.6 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
בהוראות כתבת לשנות משהו לאקרובט X . מה צריך לשנות?

• הוסף לסימניות
יש 2 פקודות שמתווספים לתפריט באקרובט:
1. FormMagic
2. Purge FormMagic data

השני דווקא מסיר את מידע עם הפירמוט מה-PDF, שזה בדיוק מה שאת לא רוצה (משתמשים בזה אם רוצים בסוף, כדי להוריד את המשקל הסופי של ה-PDF).

את אמורה לבחור באופציה הראשונה (ולפי תמונת המסך, בחרת באופציה השניה).

• הוסף לסימניות
אריאל, חבל שאתה לא יוצר גירסה עברית לאתר שלך, אתה מפסיד לקוחות כמוני שמתעצלים לתרגם עם גוגל..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה