google עזרה ביצירת קבוצת גוגל חדשה

• הוסף לסימניות
מנסה ליצור קבוצת גוגל חדשה (לשליחת הודעות אימייל קבוצתיות)
אחרי הכניסה לקבוצות גוגל > יצירת קבוצה נפתח לי דף (שלב 1 מתוך 3) של "הזנת פרטי הקבוצה" ובו יש חלונית של בחירת שם, אימייל ותיאור הקבוצה.
הבעיה שכל מה שנרשם ב"האימייל של הקבוצה" גוגל מגיב של הכתובת כבר רשומה במערכת, גם אחרי שניסיתי שילוב אקראי של 20 אותיות ללא קשר, מילים עם מספרי טלפון וכדומה - התגובה אותה תגובה.
אשמח לעזרה איך מתקדמים משם.
תודה מראש

• הוסף לסימניות
אחרי הכניסה לקבוצות גוגל > יצירת קבוצה נפתח לי דף (שלב 1 מתוך 3) של "הזנת פרטי הקבוצה" ובו יש חלונית של בחירת שם, אימייל ותיאור הקבוצה.
הבעיה שכל מה שנרשם ב"האימייל של הקבוצה" גוגל מגיב של הכתובת כבר רשומה במערכת, גם אחרי שניסיתי שילוב אקראי של 20 אותיות ללא קשר, מילים עם מספרי טלפון וכדומה - התגובה אותה תגובה.
תודה מראש
אתם כנראה בנטפרי ולכן אתם רואים את זה.
צריך לבקש מנטפרי שיפתחו לכם קבוצה.

• הוסף לסימניות
תודה מראש
אכן זה חסימה של נטפרי, צריך להגיש בקשה לפתיחת קבוצה, לכתוב להם את השם הספציפי של הקבוצה שתרצו לפתוח והם יאשרו אותה

• הוסף לסימניות
אני לא מבינה למה נטפרי לא עושים את יצור הקבוצה אומר נטפרי לא מרשה בלי אישור שלו
האנשים לא מבינים מה היה להם ולכן שואלים שאלות! אפשר לעשות זאת אם רק רוצים!
האם חסר להם כסף לעשות זאת?

• הוסף לסימניות
אני לא מבינה למה נטפרי לא עושים את יצור הקבוצה אומר נטפרי לא מרשה בלי אישור שלו
האנשים לא מבינים מה היה להם ולכן שואלים שאלות! אפשר לעשות זאת אם רק רוצים!
האם חסר להם כסף לעשות זאת?
קצת לא מובנת ההודעה שלך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה