כללי עזרה בכתיבת גרפ

• הוסף לסימניות
אשמח אם משהו יוכל לעזור לי לכתוב בגרפ את המחרוזת הנ"ל
אני רוצה למצוא פסקה שיש בה רק: סוגריים מרובעות המכילות אות אחת או שתיים
למשל: [א]
ולתת לה סגנון פסקה מסוים.
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חותם1;1203208:
אשמח אם משהו יוכל לעזור לי לכתוב בגרפ את המחרוזת הנ"ל
אני רוצה למצוא פסקה שיש בה רק: סוגריים מרובעות המכילות אות אחת או שתיים
למשל: [א]
ולתת לה סגנון פסקה מסוים.
תודה רבה.

^.*\[[א-ת]{1,2}\].*$

• הוסף לסימניות
הנחתי שיש פסקה עם עוד טקסט, וחלק ממנו זה הסוגריים.
אם יש רק הסוגרים, תוריד כל ה.*

• הוסף לסימניות
רק עכשיו חזרתי לזה
המון תודה!!
דוקא מחרוזת החיפוש המלאה עם הכוכביות מצאה את מה שחיפשתי

קבצים מצורפים

• Picture 8.png
    KB 4.2 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י חותם1;1203689:
רק עכשיו חזרתי לזה
המון תודה!!
דוקא מחרוזת החיפוש המלאה עם הכוכביות מצאה את מה שחיפשתי

היא תמצא גם פסקה שיש בה רק סוגריים.אבל גם כל פסקה שיש בה גם סגוריים אחו וגם עוד טקסט. אם אינך מעניין בזה, מחוק ה.* כאמור.

• הוסף לסימניות
תודה רבה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה