כללי עזרה בכתיבת קורות חיים

• הוסף לסימניות
אני צריכה לשלוח קורות חיים לצורך עבודה ,
לא יצא לי לכתוב קורות חיים בתחום הגרפיקה, (לקוחות פרטיים)
אשמח אם יש משהו שמוכן לעזור לי ולשלוח לי את הנקודות שצריכות להיות בקורות חיים,הכישורים המומלצים,או את הסקיצה, ואני אמלא בתוכה את פרטיי האישיים.
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תזכו למצוות

• הוסף לסימניות
אני אכין גם תיק עבודות,
אבל הם רוצים רק קורות חיים למערכת.הם ראו עבודות שלי

• הוסף לסימניות
קורות חיים של גרפיקאית מן הסתם צריכים להיות קצת מעניינים יותר ולא רק טקסט
תעשי משהו שימשוך את העין אבל עדיין יהיה עדין
בעיקרון תחלקי את זה כך

שם וכל המידע איתו יהיה אפשר ליצור איתך קשר
אחרי זה
1. סוגי ההתמחות שלך ולאו דווקא בגרפיקה. (כמובן שהחלקים שמיועדים למקצוע המדובר יהיו ראשונים)
2. כמה שנות לימוד ולימוד אקדמאי.
3. תכונות אישיות (עמידה בלוח זמנים, עבודה תחת עומס, בעלת סבלנות וכו')

יש מעסיקים שאוהבים שכותבים את כל הפרטים כולל מצב משפחתי ומקום מגורים

• הוסף לסימניות
את החלוקה אני יודעת מתחומים אחרים כמו בהוראה,
מה שחסר לי זה, התתי נושאים בתוך החלוקה, הפרטים שצריך להתמקד בהם כי הם א' ב'

• הוסף לסימניות
עוד משהו יכול לתת מידע?
תודה מראש לכולם.

• הוסף לסימניות
זה בדיוק כמו כל מקצוע אחר-
השכלה
נסיון תעסוקתי
כישורים
המלצות
אפשר גם מיומנויות מחשב

כשחפשנו גרפיקאית, רק הפקסים המעוצבים והמקוריים נקראו לראיון. מצפים ממך להוכיח את הכשרון בקו"ח. (היו גרפיקאיות שכתבו קו"ח בפונטים לא מתאימים, ישר ירד מהפרק היתה אחת שכתבה בפונט "אהבה" פשוט נורא!!!)

• הוסף לסימניות
יש למשהו דוג' או שזה חסוי?

• הוסף לסימניות
רוצה דוגמא למיל למה לא?
תשלחי לי באישי את כתובתך...

נקודות חשובות בכתיבת קו"ח בכלל ולגרפיקאית בפרט:
א. חשוב בכל קו"ח- שהכל יהיה כתוב ברור ונכון, ללא שגיאות ניסוח ובבהריות. זה מוכיח על מקצועיות.
ב. אם מדובר בעבודה מול לקוחות (מה שקורה בד"כ אצל גרפיקאית) כדאי לשים לב שהניסוח לא יהיה מידי רשמי וקר כי רק כך קוראים בין השורות שאת גם חביבה (ללקוחות).
ג. להזהר למרות ב. לא להלאות בחביבות יתר, כי אז אין כח לקרא, ו"מה היא רוצה לומר כאן בכלל?" .
ד. לקו"ח של גרפיקאית הכי חשוב!!!!: שיהיו מעוצבים בטוב טעם, כי כאן בעצם את מכניסה את יכולותיך בתחום העיצוב מהדלת האחורית ובתת מודע את גורמת למעסיק להבין עם מי יש לו עסק מבחינה עיצובית, אם כי (שוב מעט הסתיגות...) יש להזהר שהעיצוב יתאים לקו"ח (ולא להפוך את המסמך לתיק עבודות!!)

בהצלחה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה