כללי עזרה בלאסו של פוטושופ???

• הוסף לסימניות
כשיש לי תמונה לחתוך, אני מגדיל אותה לגודל גדול מאד בשביל לדייק בחיתוך.
מה שקורה שאני מוגבל להגדילה רק עד שכל התמונה תהיה ביחד כולה במסך, כי באם אני צריך לרדת עם הגלגלת או עם הסמן באמצע החיתוך בלאסו, להמשך התמונה, הלאסו "רץ" אחרי ולא נותן מנוח.
כנראה חסר לי הידע - איך באמצע חיתוך בלאסו, אומרים לו "שב בשקט" ותן להזיז את התמונה, ואח"כ ממשיכים מאיפה שאוחזים בחיתוך.
מאמין שזה כך...
אשמח אם תגידו לי איך???

• הוסף לסימניות
תוך כדי, תלחץ על מקש רווח ותזיז עם העכבר

• הוסף לסימניות
קודם כל אולי תנסה להשתמש ב"פוליגמיק לאסו" הלאסו של הקווים הישרים, אני משתמש בו הרבה, עושים קטעים קצרים, וזה נותן תוצאה טובה.

היתרון- זה עובד בהפסקות, מהקלקה להקלקה.

אפשרות אחרת: אם אתה עובד עם לאסו רגיל, אתה יכול ללחוץ על מקש הרווח תוך כדי שלחצן העכבר לחוץ, וכך להזיז את משטע העבודה.

תנסה גם מצבי תצוגה שונים באצעות מקש F

• הוסף לסימניות
והכי טוב, ליצור מסלול עם כלי העט, לשמור אותו, ולהפוך לאזור בחירה בקליק אחד.

• הוסף לסימניות
ממליצה בחום את המעת אריאלס הכי טוב הכי מדויק ועם שליטה חופשית אח"כ

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה