כללי עזרה בלוגו

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• לוגו 1.jpg
    לוגו 1.jpg
    KB 83.8 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
עבודה שיכולה להתקדם יפה
תנסו להחליף לפונטים חדשים יותר יותר טכניים ונקי

בהצלחה

• הוסף לסימניות
אני מצטרפת ל'סתם'.
לדעתי 2 בכיוון, אולי תניחי את האייקון מימין או מעל השם, וכן לדעתי מספיקים שני צבעים (לא בטוחה שהחרדל מתאים).

מחכים להמשך שיתוף:)

• הוסף לסימניות
תודה רבה ל"סתם" ול"בת שבע7"

כל תגובה עוזרת לי מאד.

קצת רקע לבקשה..
גרפיקה, למדתי מזמן. עד היום זה עוזר לי מאד
אבל משמש בתור נספח לעבודתי. (ציירת ומורה לאייר בראש)

עכשיו משהי ביקשה לי טובה, והיא לא רוצה משהו עמוס ומצועצע. אולי אפילו רק טקסט.
אני רוצה לנסות...

הבעיה העיקרית שאין לי פונטים. רק גוטמנים ועוד כמה פורימיים.
אשמח לעצתכם ולביקורת(רק בונה, בבקשה...)
תודה רבה מאד!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ארט בראש;2081545:
תודה רבה ל"סתם" ול"בת שבע7"

הבעיה העיקרית שאין לי פונטים. רק גוטמנים ועוד כמה פורימיים.
אשמח לעצתכם ולביקורת(רק בונה, בבקשה...)
תודה רבה מאד!!
זו אבן הנגף, העדר פונטים עדכניים, כי בס"ה העבודה נכונה.

• הוסף לסימניות
עוד נסיונות...

עם איזה מהם כדאי להמשיך?
תודה רבה!!

קבצים מצורפים

• לוגו חש.jpg
    KB 225.7 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
לדעתי, הפונט של 3 יותר טוב מהאחרים, אבל הסימבול לא! משדר איזה מטריה בחוף...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה