נכתב ע"י michal23;1396904:מפוררים חבילת עוגיות לוטוס לא ממש גס ולא אבקה.. (בצי'ק - אני שמתי ב2 שקיות סופר ודרכתי עם הרגל 3-4 פעמים..)
נכתב ע"י ת'כלס;1396988:יש מתכון מדהים אבל עם ריץ קפה, שמערבבים עם ג'לי
ומקפיאים בתבניות סיליקון אישיות
יוצא מדהים. לא זכור לי הכמויות
נכתב ע"י נקודת מחשבה;1396991:זה מה שאני כתבתי אבל לא חיבים עם ריץ' קפה, אני עושה עם ריץ' רגיל ויוצא אותו דבר.....
ומי שמתעקשת דוקא ריץ' קפה,אפשר להוסיף כפית קפה נמס לריץ'
נכתב ע"י ת'כלס;1396996:אה לא שמתי לב שכתבת את זה
אבל נראה לי שריץ' קפה עושה את זה פחות מתוק יותר חמצמץ---
אגב,
לנו יש תבניות סיליקון פקק, כשיוצקים את התערובת לתבנית אני נועצת מקל (שמוכרים בחנויות של האפייה)
אחרי שזה קפוא ממש, טובלים בשוקולד לבן מומס. יוצא מיוחד.
נכתב ע"י נקודת מחשבה;1397018:לא הבנתי אחרי שזה גידה את מטבילה בשוקולד?
נכתב ע"י ת'כלס;1397021:גידה ??
...
לא הבנתי
אחרי שזה קפוא לחלוטין
(יש לזה מרקם כמו ארטיק פרילי)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים