עזרה במטבח

• הוסף לסימניות
יש לי ריצ' ויש לי ג'לי ענבים.
מה אפשר לעשות מזה?

• הוסף לסימניות
אני עשיתי פעם כוסיות קטנות של קינוחים עם שכבה של עוגיות לוטוס שכבה של ריצ' ולמעלה גלי תות
אם את מעוניינת אפרט יותר את השלבים.

• הוסף לסימניות
אפשר פשוט לערבב ביחד ולהקציף

• הוסף לסימניות
מפוררים חבילת עוגיות לוטוס לא ממש גס ולא אבקה.. (בצי'ק - אני שמתי ב2 שקיות סופר ודרכתי עם הרגל 3-4 פעמים..)
מעבירים לקערה ומוסיפים 50 גרם מרגרינה מחמאה מומסת, מעבדים ושמים קצת בכל כוס בתחתית, מהדקים עם האצבעות לתחתית , מקציפים ריצ עם 2 כפיות פודינג וניל, מעבירים לשקית זילוף ומזלפים על הלוטוס משאירים קצת מקום לגלי , מכניסים להקפאה להתייצבות 25 ד' בערך ואז מכינים את הגלי לפי הוראות יצרן , שופכים במקום הנותר בכוסות ולמקרר...
בתאבון וחג שמח!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י michal23;1396904:
מפוררים חבילת עוגיות לוטוס לא ממש גס ולא אבקה.. (בצי'ק - אני שמתי ב2 שקיות סופר ודרכתי עם הרגל 3-4 פעמים..)

גדווול!!!

• הוסף לסימניות
אפשר גם לעשות 2 דברים: ג'לי לילדים וגלידה - גם למבוגרים :eek:

• הוסף לסימניות
להקציף את הריץ'
להכין את הג'לי לפי ההוראות
להכניס בעדינות את הג'לי לתוך הרץ' ולערבב

יוצאת רפרפת שמתקשה בגלל הקרישיות של הג'לי
אצלינו זה מתחסל עוד לפני הדלקת נרות - אז תחביאי את זה!

• הוסף לסימניות
אפשר להכין גלידה- מערבבים את הגלי והריץ' ביחד מקפיאים ואז עושים את השכבה השניה עם עוד ריץ' ותוספת כל שהיא בפנים( אגוזים, שקדים, עוגיות וכו') ומקפיאים מעל לשכבה של הג'לי.

אם תרצי פירוט אשלח לך.

• הוסף לסימניות
יש מתכון מדהים אבל עם ריץ קפה, שמערבבים עם ג'לי
ומקפיאים בתבניות סיליקון אישיות
יוצא מדהים. לא זכור לי הכמויות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ת'כלס;1396988:
יש מתכון מדהים אבל עם ריץ קפה, שמערבבים עם ג'לי
ומקפיאים בתבניות סיליקון אישיות
יוצא מדהים. לא זכור לי הכמויות

זה מה שאני כתבתי אבל לא חיבים עם ריץ' קפה, אני עושה עם ריץ' רגיל ויוצא אותו דבר.....

ומי שמתעקשת דוקא ריץ' קפה,אפשר להוסיף כפית קפה נמס לריץ'

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נקודת מחשבה;1396991:
זה מה שאני כתבתי אבל לא חיבים עם ריץ' קפה, אני עושה עם ריץ' רגיל ויוצא אותו דבר.....

ומי שמתעקשת דוקא ריץ' קפה,אפשר להוסיף כפית קפה נמס לריץ'

אה לא שמתי לב שכתבת את זה
אבל נראה לי שריץ' קפה עושה את זה פחות מתוק יותר חמצמץ---

אגב,
לנו יש תבניות סיליקון פקק, כשיוצקים את התערובת לתבנית אני נועצת מקל (שמוכרים בחנויות של האפייה)
אחרי שזה קפוא ממש, טובלים בשוקולד לבן מומס. יוצא מיוחד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ת'כלס;1396996:
אה לא שמתי לב שכתבת את זה
אבל נראה לי שריץ' קפה עושה את זה פחות מתוק יותר חמצמץ---

אגב,
לנו יש תבניות סיליקון פקק, כשיוצקים את התערובת לתבנית אני נועצת מקל (שמוכרים בחנויות של האפייה)
אחרי שזה קפוא ממש, טובלים בשוקולד לבן מומס. יוצא מיוחד.

לא הבנתי אחרי שזה גידה את מטבילה בשוקולד?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נקודת מחשבה;1397018:
לא הבנתי אחרי שזה גידה את מטבילה בשוקולד?

גידה ??
...
לא הבנתי

אחרי שזה קפוא לחלוטין
(יש לזה מרקם כמו ארטיק פרילי)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ת'כלס;1397021:
גידה ??
...
לא הבנתי

אחרי שזה קפוא לחלוטין
(יש לזה מרקם כמו ארטיק פרילי)

התכוונתי גלידה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה