כללי עזרה במיזוג דואר באינדיזיין

• פותח הנושא ayle
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
זה ההודעה שמופיעה לי כשאני מביאה CSV
אגב מצורף פה קובץ הסבר לעשות מיזוג דואר באנגלית כמובן, אני לא יודעת למה לא העלו אותו בזמנו כשדובר מזה.
אולי עוד מישהו יתנדב פעם לתרגם את זה לעברית.

קבצים מצורפים

• Graphic1.jpg
    KB 588.8 · צפיות: 19
  • 83769.pdf
    1.1 MB · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
בתרגום חופשי - - -
בקובץ שבחרת, יש תא אחד או יותר ללא שמות.
אנא תקן/י אותם או בחר/י בקובץ אחר - - -

כניראה שבכותרות חסרים לו שמות לעמודות.
והוא לא יודע איך לזהות את זה. תבדקי.

• הוסף לסימניות
זה קורה בגלל שהקובץ יש בה מקומות ריקים צריך למחוק אותם וזה יעבור טוב, תעלה בבקשה תמונת מסך אם אפשרי, ונוכל לראות אם באמת זאת הבעיה

• הוסף לסימניות
זה הקובץ שיצרתי לדוגמא.
מה פירוש מקומות רקים, צריך למחוק כל העמודות והשורות?

קבצים מצורפים

• Graphic2.jpg
    KB 639.1 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
האם זה כל הקובץ שאתה רוצה למזג, רק שני דברים? אז ממש מוזר
אני זוכר שזה קרה לי שהעתקתי נתונים מוורד לאקסל ולפעמים קורה שנכנס עמודה אחת לעמודה הבאה וזה נחשב כמו ריק, אז הזזתי את העמודה חזרה שלא יכנס לעמודה הבאה ואז הסתדר,
אבל פה אם זה כל הנתונים ממש מוזר

• הוסף לסימניות
בינתיים הסתדרתי, מסתבר שהסימון @ אינו מוכר לו (כנראה שהאקסל הופך אותו לפונקציה)
הגדרתי לו שיהיה טקסט והוספתי אחריו אותיות, ועכשיו הוא פותח לי אותו

• הוסף לסימניות
הצלחתי סו"ס למזג
ועכשיו לשאלה הבאה
האם אין אפשרות למזג עמוד ימני ואח"כ עמוד שמאלי
הוא מביא לי כל העמודים באותו צד

• הוסף לסימניות
אבל אם אתה רוצה לצרף תמונה עם הdata merge אז אתה צריך לסמן כזה ' ואחריה ה@ וזה יסתדר. פשוט ה@ כבר נוצל ע"י אקסל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה